beyazi
Üye
merhaba ben de tıpçıyım adanada seninki hangi fakülteÖncelikle herkese saygılarımı sunuyorum.2 sene önce asus k52jc modelli bir laptop almıştım.i5 işlemcili 4 gb ram,1 gb ge force 310m ekran kartı..Açıkçası ekran kartları serilerini tam bilmediğimden 1gb ekran kartına aldandım.Bu arada 310 m giriş seviyesi bir ekran kartı bilirsiniz.Ilk aldığımda dönemin son çıkan oyunlarını açtığında donmalar olmuştu.Orta seviyede oynuyordum ancak zevk almıyordum.Pes,yüzüklerin efendisi gibi oyunları son çözünürlükte oynayabiliyorum.Sınava hazırlandığım süreçte bilgisayarı evdeki kardeşime bırakmıştım.(fen lisesinde yatılydm)Şimdi tıp fakültesindeyim.Ve laptobu yanıma almak istiyorum.Oyun oynamak istiyorum artık hep ders çalıştım.Ancak internette takıldığım süre daha çok olacak.Yeni bir bilgisayar için bütçem yok.ramdan kısılıp ekran kartına falan veriliyormuş.Sizce bu laptop isimi görür mu?Pes ve strateji oyunlarını seviyorum .1600 lira bayılmıştım o zaman..Teşekkür ederim şimdiden..
520m ekran kartı giriş seviyedir daha üst modellere bakmalısın 540m veya 630m gibii7-2670Qm işlemci 8gb ddr3 ram 1 gb GT520M ehran kartı 750hdd 6mb on bellek
bu laptopu almayı dusunuyorum saturnde gun ıtıbarıyle 1500 lira sızce nasıl oyunda oynamayı dusunuyorum ekran kartı gt520m sizce iyimi acıl bılgı beklıyorum ?
fiyat aralığı verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.güzel bir konu olmuş teşekkürler . bu konuyla ilgili olarak web tasarımı yapacak ve power point ve benzeri programları çalıştırabilecek bir laptop almak istiyorum nasıl bir özellikli cihaz alabilirim.
acer alma kesinlikle.acayip ısınma var onlarda.performans acayip düşer.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sistem olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da dış görünüş, hoparlör ve usb bakımında iyi
hangisini alayım ben şimdi? dell benim kullanımımı kaldırabilecek mi? asus un özellikleri fazla mı gereksiz?
eyvallah.teşekkürler güzel yazı
notebook un isisi normalde kac olmalidir
? cpu ekran karti ve digerleri hangi programi kullanarak bunu ogrene bilirim...
arkadaşlar,dün kampanyadan 400 tl ye casper marka bi netbook aldım.İnternette çok fazla bilgi yok.Kendisi veya çevresinde bu modeli kullanan arkadaşlar bilgi paylaşırmı,memnunlarmı?Hangi oyunları kaldırır?şimdiden teşekkürler..
Casper cn kpi-620l
İşlemci : Intel Core i7 İşlemci
İşlemci Hızı : 2,8 GHz
Bellek : 6 GB
Sabit Disk : 500GB
Ekran Belleği : ATI HD 5650
Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 piksel
Garanti Süresi : 2 Yıl
Bellek Tipi : DDR3
Ekran Özelliği : HD LED Ekran
Grafik Tipi : ATI HD 5650
Optik Sürücüler : DVD ± RW DUal
Menşei : Türk Malı
Wireless : Var
Kart Okuyucu : PCI-e Mini CardMulti
Usb Bağlantı Adedi : 3
Yazılım : Windows® 7 Home Premium
hdm ve e sata girişi
630m yoksa 540m .....630 m Asus notebook da ..540 m toshiba da..hangisi sizce iyi...oyunlar acisindan yoksa fark yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?