laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

beyazi

Üye
tessekkurler arkadaslar...haa birde sanirim 3d- yide destekliyor gozluksuz galiba..peki 3d-notebooklarin ne gibi sikintilari olur mesela digelimki 3d olmayan bir oyun oynuyoruz yada bir program ekranda bir sikinti yarana biliyormu goruntude yada gozlere nasil etki ediyor cok parlaklik falan yada bir gariplik oluyormu...NOt 3d siz bir oyun)) oynadigimiz zaman,

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ben de tıpçıyım adanada seninki hangi fakülte Pc konusunda da ramden ekran kartına versen bile çok bir işe yaramaz zamanında ram alıp pc ye takmıştım sonra da bunu ekran kartına vermiştim tüm bu çabalarım gta san andreas oynamak içindi ama işe yaramıyor yeni bir pc tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

520m ekran kartı giriş seviyedir daha üst modellere bakmalısın 540m veya 630m gibi

- - - Eklendi - - -

güzel bir konu olmuş teşekkürler . bu konuyla ilgili olarak web tasarımı yapacak ve power point ve benzeri programları çalıştırabilecek bir laptop almak istiyorum nasıl bir özellikli cihaz alabilirim.
fiyat aralığı verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

- - - Eklendi - - -

acer alma kesinlikle.acayip ısınma var onlarda.performans acayip düşer.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güzel yazı
eyvallah.

beyazi

Üye
notebook un isisi normalde kac olmalidir
? cpu ekran karti ve digerleri hangi programi kullanarak bunu ogrene bilirim...

murat574

Üye
Dün teknosadan hp pavılıon g6-2105st aldım.

Ram=6 gb
İşlemci=İ5 3210M
İşlemci hızı=2.50
Sabit Disk=500 gb sata(5400rpm)
Ekran kartı=1gb radeon hd 7670

Özellikleri böyle fiyatı 1329 tl.
Sizce nasıl laptop ne tür oyunlar oynarım.Salı günü laptop elimde olacak.
Pes,Nba 2k,Knight online felan oynamayı düşünüyorum.Teşekkürler.
[h=1][/h]

mddata

Üye

- - - Eklendi - - -

Mr.Wick

Üye
Gerçekten yardımın çok dokundu sağol. Güzel bir yazı. Eline sağlık.

Teşekkürler aklımda HP ve Packard Bell vardı ısınnan modellermıs onlar hp g6 serısı suan bayagı ındırımde ancak alan eden yok vatan bılgısayarda 1 haftadır son 12 urun hala satılmadı

arkadaşlar,dün kampanyadan 400 tl ye casper marka bi netbook aldım.İnternette çok fazla bilgi yok.Kendisi veya çevresinde bu modeli kullanan arkadaşlar bilgi paylaşırmı,memnunlarmı?Hangi oyunları kaldırır?şimdiden teşekkürler..
Casper cn kpi-620l
İşlemci : Intel Core i7 İşlemci

İşlemci Hızı : 2,8 GHz
Bellek : 6 GB
Sabit Disk : 500GB
Ekran Belleği : ATI HD 5650
Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 piksel
Garanti Süresi : 2 Yıl
Bellek Tipi : DDR3
Ekran Özelliği : HD LED Ekran
Grafik Tipi : ATI HD 5650
Optik Sürücüler : DVD ± RW DUal
Menşei : Türk Malı
Wireless : Var
Kart Okuyucu : PCI-e Mini CardMulti
Usb Bağlantı Adedi : 3
Yazılım : Windows® 7 Home Premium
hdm ve e sata girişi

ANIL

Admin

Fiyat iyimiş Oyunlara gelince örnek verecek olursak fifa13 oynayabilirsin mesela. Ekran kartının özelliklerine ve oyunlardaki fps değerlerine linkten bakabilirsin.

Verdigin bilgiler icin tesekkurler arkadasim.

xrasimxx

Üye
2gb ge 650m gddr5 nasl iyimi kcnci snf?

beyazi

Üye
630m yoksa 540m .....630 m Asus notebook da ..540 m toshiba da..hangisi sizce iyi...oyunlar acisindan yoksa fark yokmu

Lenovo z580 4Ever 1TB HDD,8GB Ram,i5 3.nesil 2.50 GHZ işlemci(3.10 GHZ Turbo ile),Nvidia 630M GPU 4GB'ta kadar(2x2) ısınmaya karşı fan modu falan filan fiyatıda iyi 1.500 TL civarında bazen 2.000 TL'yi bulabiliyor her yerde de bu model satılmıyor

beyazi

Üye
tesekkur ederim Anil..fakat toshiba 3D ozelligi var..sence almalimiyim ama 540m ..digeri ise 630m..aslinda oda destekliyorda ama monitoru desteklemiyor ogle yaziyordu ..notebookcehk.deee

KKIVANCC

Üye
3D ekranlı leptop olmaması lazım hangi model o bir link verir misin bir yanlışınız var sanırım.

beyazi

Üye

soldaki toshiba 3d ..ekran karti 540m //digeri ise asus GT630m fakat ekran cozunurluyu 17.3 ekran (1600*900) 540 m de ise daha cok 1920*1080....ama ekran 15.6....hangisi sizce daha iyi..? iki ekran kartida 128 bit..ikiside destekliyor 3d fakat asus monitoru desteklemiyor ama ekran karti destekliyor..

Uhops

Üye
bnım ekran kartı atı redeon 2100 çalıstrdan dxdiag yazıp ekran kartına bakıyorum 320.00 yazıyorr ram ise 896mb(güya 1gb dıye almıstık) bır cok oynu açmıyor

toshıba stallite
lenovo z580
hp pavilon
dell ınspıro
sizce bunlardan hangisini almalıyım
hepsı 6gb ram e sahıp