laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
asus x54c nasıl ?
iki modeli var i3 ve celeron.Oyun oynayamazsın ama internet-film için yeterlidir.

- - - Eklendi - - -

Bilgisayarı aldım ama bir sorunum var.Pes 2012 yi açmıyor.vram yetersiz kalıyormuş.O nedir.Oyunu korsan cd den yükledim etkenmidir.
korsan cd den öyle bir sorun oluşmaz ama ekran kartında optimus özelliği varsa şöyle yapes 2012 simgesine sağ tıkla,3.sıradaki grafik işlemciyle çalıştır var onun üstüne gel orda üstteki 'yüksek performanslı nvidia işlemci' yazana tıklayıp oyuna o şekilde gir açması lazım.

- - - Eklendi - - -

Samsung laptop almayı düşünüyorum onlarda ısınma sorunu oluyormu ? model:NP350V5C-S09TR
pc güzel özellik olarak.ısınma olacağını sanmıyorum samsung kaliteli bir marka.Alınabilir f/p açısından uygun.

- - - Eklendi - - -

ekran kartı fena değil sony de kalite olarak tartışılmaz.Sağlam bir pc istiyorsanız 1700 e çok uygun almanızı tavsiye ederim.

Tepkiler: henry_68

atakanon

Üye
ekran kartı fena değil sony de kalite olarak tartışılmaz.Sağlam bir pc istiyorsanız 1700 e çok uygun almanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]

Teşekkür ederim yorumun için.

Alpharry eli öpülecek adamsın oyun açıldı

• [h=2]Dell INSPIRON 5110 B45B65

Acer AS5755G-2434G32MNKS

ASUS K53SV-SX581D Intel Sandy Bridge Core i5 2430M 2.40GHz 4GB 500GB 15.6 inç Notebook
    Acer AS5755G-2434G50MNRS[/h]

bu bilgisayarlardan hangisini önerirsiniz ya da bu civarlarda önerebilceğiniz başka bir pc var mı? autocad tarzı çizim programlarında kullanıcam internet film çok oyun oynamıyorum ama güncel oyunları da kaldırırsa fena olmaz arada oynarım belki. pc yi de uzun süreli kullanıyorum o yüzden ısınma sorunu olmaması benim için daha iyi. teşekkürler..

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar arasında asus ekran kartı ve ısınma olmaması özelliğiyle öne çıkıyor.Tavsiyem asus yalnız bu pc ler autocad için yeterli midir bilmiyorum belki daha iyi ekran kartı ve işlemci gerektirebilir.

Öncelikle herkese saygılarımı sunuyorum.2 sene önce asus k52jc modelli bir laptop almıştım.i5 işlemcili 4 gb ram,1 gb ge force 310m ekran kartı..Açıkçası ekran kartları serilerini tam bilmediğimden 1gb ekran kartına aldandım.Bu arada 310 m giriş seviyesi bir ekran kartı bilirsiniz.Ilk aldığımda dönemin son çıkan oyunlarını açtığında donmalar olmuştu.Orta seviyede oynuyordum ancak zevk almıyordum.Pes,yüzüklerin efendisi gibi oyunları son çözünürlükte oynayabiliyorum.Sınava hazırlandığım süreçte bilgisayarı evdeki kardeşime bırakmıştım.(fen lisesinde yatılydm)Şimdi tıp fakültesindeyim.Ve laptobu yanıma almak istiyorum.Oyun oynamak istiyorum artık hep ders çalıştım.Ancak internette takıldığım süre daha çok olacak.Yeni bir bilgisayar için bütçem yok.ramdan kısılıp ekran kartına falan veriliyormuş.Sizce bu laptop isimi görür mu?Pes ve strateji oyunlarını seviyorum .1600 lira bayılmıştım o zaman..Teşekkür ederim şimdiden..

esr_a

i7-2670Qm işlemci 8gb ddr3 ram 1 gb GT520M ehran kartı 750hdd 6mb on bellek
bu laptopu almayı dusunuyorum saturnde gun ıtıbarıyle 1500 lira sızce nasıl oyunda oynamayı dusunuyorum ekran kartı gt520m sizce iyimi acıl bılgı beklıyorum ?

ANIL

Admin

Oyun için en az 540M ekran kartlı modellere bakmalısın. Yüksek detay isteyen oyunlar oynamıyorsan 520M'de yetecektir.

chiron

Üye
güzel bir konu olmuş teşekkürler . bu konuyla ilgili olarak web tasarımı yapacak ve power point ve benzeri programları çalıştırabilecek bir laptop almak istiyorum nasıl bir özellikli cihaz alabilirim.

bu sistem olarak

bu da dış görünüş, hoparlör ve usb bakımında iyi

hangisini alayım ben şimdi? dell benim kullanımımı kaldırabilecek mi? asus un özellikleri fazla mı gereksiz?

beyazi

Üye
merhaba lutfen bana soglermisiniz bu notebook-u almak istiyorum..acaba bu notebook hangi oyunlari kaldirir bir az oyuncuyum..ha birde ISINMA sorunu olurmu ve burdaki ekran karti CUDA -mi ?

TOSHIBA Qosmio F755-3D150

ANIL

Admin
merhaba lutfen bana soglermisiniz bu notebook-u almak istiyorum..acaba bu notebook hangi oyunlari kaldirir bir az oyuncuyum..ha birde ISINMA sorunu olurmu ve burdaki ekran karti CUDA -mi ?

TOSHIBA Qosmio F755-3D150

Son çıkan oyunları orta-yüksek arası oynayabilirsiniz.

beyazi

Üye
TESEKKURLER. Anil.PEKI ISINMA SORUNU VARMI TOSHIBALARDA .....

ANIL

Admin
TESEKKURLER. Anil.PEKI ISINMA SORUNU VARMI TOSHIBALARDA .....

Modele göre değişebilir. Ben bir şikayet duymadım toshiba ile ilgili. Zaten i5 işlemcili olması bir avantaj daha az ısınacaktır.

TADAHIKO

Üye
teşekkürler güzel yazı