Laptop ekran karti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Laptop ekran karti
Arkadas toshiba marka stalite modeli laptop kullaniyorum i5 islemci 6gb ram windows 7
Tavsiye ve yardinlsriniza ihtiyacim var su anda mobilim daha ayrintili yazamiyorum özelliklerini. Sorunum su nVidia gt525m 2gb ekran karti ile oyunlari yuksek cözunurlukte oynayamiyirum örn:crysis2.bu ekran kartini degistirmek istiyorum tavsiye edebileceginiz ekran kartlari nelerdir( 3boyutlu tv de rahatliklaa film izleyim hdmi kablosuyla 3B crysis oynayabilmeliyim) simdiden tesekkurler!!

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çok düşük bir ihtimalle mümkün. ancakkk..
yeni ekran kartına çok para vereceksiniz... ayrıca değişmeme ihtimali daha yüksek yani 525 e mahkum olabilirsiniz.
o dediğiniz 3D olaylarına girmek için enaz GT650m lazım size. bu ekran kartına sahip modellerin fiyatlarına bakın pay biçin.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Ihtimalin dusuk olmasi neye bagli kardes. Ustelik laptopun hala sigortasi var ne yspacahima karar veremedim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ihtimalin dusuk olmasi neye bagli kardes. Ustelik laptopun hala sigortasi var ne yspacahima karar veremedim
anakartla bütünleşik ekran kartın varsa değişmez...
bütünleşik değilse bile. çıkan ekran kartının yuvasına uydurmak gerekiyorki.. çok masraflı zahmetli ve pahalı bir olay.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Buyuk bi hata yaptim aldim bu laptop u sence nasil
i5 islemci 2.3ghz (yanlis hatirlamiosam)
6gb ram
2gb ekran karti gt525m
Blueray
17inc hd ekran
500 harddisk
Window 7 isletim sisyemi
Ekran kartinda yazan 2gb olayi beni yaniltti arastirmadim pekte anlamam. Toshiba stalite serisi

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi

anakartla bütünleşik ekran kartın varsa değişmez...
bütünleşik değilse bile. çıkan ekran kartının yuvasına uydurmak gerekiyorki.. çok masraflı zahmetli ve pahalı bir olay.

Butunlesik olup olmadigini nasil anlarim sökmekmi herekiuor illaki ?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Ekran kartının hafızasına bakarak laptop aldıysan tabii ki natılmıştır.İşlemci kaçıncı nesil?

- - - Eklendi - - -

çok düşük bir ihtimalle mümkün. ancakkk..
yeni ekran kartına çok para vereceksiniz... ayrıca değişmeme ihtimali daha yüksek yani 525 e mahkum olabilirsiniz.
o dediğiniz 3D olaylarına girmek için enaz GT650m lazım size. bu ekran kartına sahip modellerin fiyatlarına bakın pay biçin.

Aynen öylede 650m biraz zor bulur bulsada yeni bilgisayar parası verir.Yani değmez böyle idare et!

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Simdilik ekran kartini overclock ettim biraz faydasini gördum.birde okudum karrtin söyle bit özelligi bulunuyor oyunlarda falan kart zorlaninca sistem otomatik ram den yardim aliyomus. nettem buldugum bazi degerleri girdim overclock ederken biraz daha yukseltme yapsam bi zarari olurmu yada dogru ayarlari nasil yaparim bilgisi olan arkadadlsrdan yardim bekliyorum herkeze tskler

ogedayokan

ogedayokan

Üye
    Konu Sahibi
Islemci; i5 2410m 2.30Ghz
Ram:6 gb 1333mhz 4+2
Windows 7 home
Grafik: gt525m 2gb
Pc: ACPI x64 -based Pc

Toshiba satellite L775-14D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...