Laptop Alıcam Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliabacı

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Alıcam Yardım.
Slm arkadaslar ben laptop alıcam yardım edermisniz :bilmm
aradıgım kabataslak özellikler:
-1000-1500 civarında aradığım
-agırlıklı olarak internetle dowland işlerimi rahat yapabilicegim ve grafik ve office işlerini yapabilceğim
-işlemcisi hızlı
-hard disk 320-500 arası
-bilgisayar oyunu sevmem onun icin oyunla alakalı ozellik istemiyorum
- parcalarda artırılabilir özellik

ilgilenirseniz sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek yok sanırım. :(

ayarbum12

ayarbum12

Üye
bakın laptop alıcaksanız kimsenin sözüne bakıpta almayın.ben laptopumu 9 ay önce aldım.almadan 1.5 ay sürekli araştırdım.birazda işin ucuza kaçtım ve acer ex5620 aldım.pc den gayet memnunum ama acerin kasası sağlam değil.burdan belirtmek isterimki laptop alıcaksanız onu mu alıyım bunu mu alıyım kararsızlığına düşmeyin istediğiniz özellikteki bi laptopu alabilirsiniz.hepsinin içindeki parçalar aynı.ancak dış görünüş ve dizayn bakımından seçim yapın. acer kasası sağlam değil asusunda o kadar sağlam bi kasası yok sony marka laptop öneririm ama.

aliabacı

Üye
    Konu Sahibi
anladım tşekkrüler
toshiba salilite ler var onlar hosuma gitti toshiba olmasından saglam bisseye benziyor onla ilgili fikrin olan var mı diye sorsam iyi olucal :)

notuzone

Üye
Arkadaşım Vestel digital a.ş. notebook üretim merkezinde kalite kontrol bölümünde çalışan birisi olarak aradığın fiyat aralığında su anda vatan computerde satılan Siyah kasa VESTEL 154 PM ürününü tavsiye edebilirim.Performans açısından AURA anakarta sahip ve çok kullanışlı..fan adım ayarı ii oldugu için ısınma problemi yok.7350 core2duo araişlemcili -512 mb GEFORCE 8600 EKRAN KARTI mevcut-320 GB SAMSUNG HDD 2GB DDR 800 MHZ RAM kasası çok şık(normalde danimarkanın notebook devi olan ZEPTO adlı firmaya yapılan ürünlerin iç piyasaya satılanlarından)Belki ön yargılı davranabilrsin ama kesinlkle bu konuda bir bilir kişiolarak tavsiye ederim..emin ol marka sevdalısı olup işten anlamayan bir çok saf insan sırf vestel diye o güzelim cihazı almayıp çok şey kaybediyorlar.saygılar..

aliabacı

Üye
    Konu Sahibi
tam. bi bakayım teşeşkkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...