Laptop Alacaksanız Bakın ( Fiyat - Performans - Sağlamlık )

MaxipmaN

Üye
yazıda görmek beni grurlandırdı fan sesli ama ısınmıyor gereksiz

ByKatre

Üye
1300 1400 lük ne önerirsiniz

cgokhans

Üye
Değerli Adminim harika bir çalışma olmuş kim bilir ne kadar çok sürenizi aldı harika bir çalışma. Adminim Size bir sorum olacaktı şu linkteki %40 indirim deki sony sizce almaya değer mi? Oyun performansı nasıl olur? Son Çıkan oyunları normal ayarlarda kasmadan oynar mı ki? (i5 4200u gt740 1 GB 64 bit ışıklı klavye mevcut Office 2010 hediye )

Konu Sahibi
İşlemci hızı düşük ancak bu fiyata anca bu olur bence al. İlerleyen zamanlarda bi ssd tak tamamdır.

Tepkiler: cgokhans
Sevgili admin bir sorum olacaktı 1450 tl ye 1532 sstw sony vaio mu yoksa 1850 tl ye toshiba m 50 a 11h mı? Fp
s ye göre hangisini öneriyorsun ?

Konu Sahibi
Sevgili admin bir sorum olacaktı 1450 tl ye 1532 sstw sony vaio mu yoksa 1850 tl ye toshiba m 50 a 11h mı? Fp
s ye göre hangisini öneriyorsun ?
link atarsan daha rahat yardımcı oluruz karışık yazmışsın biraz.

Sizce hangisi daha mantıklı

tesekkr ederim bilgisayari incelwdim iyiymis gercekten.ama sony veya toshiba olsun istiyorum o yzden bunlarda karar kildim

ByKatre

Üye
tesekkr ederim bilgisayari incelwdim iyiymis gercekten.ama sony veya toshiba olsun istiyorum o yzden bunlarda karar kildim
sony ve toshibaya karar kılma onlar kasa kalitesi çok yüksek ama o fiyata daha uygun pc alabilirsin çünkü zaten bir kaç sene sonra özellikler yetmeyecek yenisini arayacaksın asus tam performans kalite şıklık birleşimidir @The Nightmare

Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Tesekkur ederim yorumlariniz icin.peki bu ikisi arasinda secim yapmam grekirse ne önerirsiniz ?

ByKatre

Üye
Tesekkur ederim yorumlariniz icin.peki bu ikisi arasinda secim yapmam grekirse ne önerirsiniz ?
Valla Paran Biraz Boşa Gidecek Ama İlla Da Bunlar Arasından Dİyorsan TOSHIBA'nın Özellikleri Daha İyi Gibi Tabi Para VArsa

Abicim aklimi celdin Asus x550ln-xo007d bunu alıyorum son olarak ne diyorsun ?

Asuslara baktim da hocam Asus N550JK-CN167D Notebook su modele asik oldum.biraz pahali ama 1500 tl ye notbook alacam dedim bak nerelere geldi is

ByKatre

Üye
Asuslara baktim da hocam Asus N550JK-CN167D Notebook su modele asik oldum.biraz pahali ama 1500 tl ye notbook alacam dedim bak nerelere geldi is
Naptın Sen Ya 2,697.39 TL Lİra O Sen Öncekini AL AMa Par amİKtarını Bilemem

Valla asuslara bir bakym dedim bu cikti karsima cihaz harika pahali ama gereksiz simdilik bir önceki fiyat olarakta iyi uygun ssd siparis edeyim mi acaba sonra mi taktirsam ne diyorsun ?

ByKatre

Üye
Valla asuslara bir bakym dedim bu cikti karsima cihaz harika pahali ama gereksiz simdilik bir önceki fiyat olarakta iyi uygun ssd siparis edeyim mi acaba sonra mi taktirsam ne diyorsun ?
ssd takılınca garanti dışına çıkabiliyormuş sanırım orjinal parçasını değiştirdiğin için ama bi daha sormak lazım
ama alabilecein en iyi ürünlerden bir tanesi