Yardım laptop alacağım yardım edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
laptop alacağım yardım edermisiniz ?
Arkadaşlar oyun performansı güzel bi laptop lazım bütçe 2000 tl bu paraya en iyi oyun performansını verecek laptop önerileri verirmisiniz ?

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye

en beğendiğim yanı geniş ekran olması ve çözünürlüğünün yüksek olması

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bn msi istiyorum aslında çünkü gamer laptop die geçtiği için piyasada ısınması konusunda büyük önlem alınmış laptoplar üretiyolar. Daha önceki leptop umda zaten sürekli ısınıp kapanıyordu en sonunda anakartı yaktı ayrıca msi düşük fiyata yüksek performanslı pc ürettiği için istiyorum

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
msi düşük fiyat denemez ama kalitesi sorgulanamaz 2000 liraya bulursam eklerim fakat 2000 liraya üsteki laptopun yarı özellikleri olur gibime geliyo msi ama bakarım

ANIL

ANIL

Admin
Bu modeli düşünebilirsin;

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
ekran küçük;)

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
doğru o fiyata bulamaz senin yazdığınla benim yazdığımın farkları nelerdir
oyun laptopu denince ekran biraz büyük olmalı şahsen

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Oha ordaki gt820m miydi o.O abi bana oyun performansı iyi de hemen alıyım bn çok oyun oynarım çok çeşitli yani kasmadan en azından bi mediumda açacak senin lenovo bunları karşılar mı başkan ?
Büyük ekran istediğini yazmamış arkadaş. MSI demiş fakat o fiyat aralığında biraz zor.
Yok yav msi ın 1200 tl ye kadar pc leri var o kadarda düşmüş yani

ANIL

ANIL

Admin
GT820M giriş seviye bir kart. Benim paylaştığım model GT740M yani daha iyi orta seviye bir karta sahip.

1200 TL olan modelin özellikleri nedir?

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
GT820M giriş seviye bir kart. Benim paylaştığım model GT740M yani daha iyi orta seviye bir karta sahip.

1200 TL olan modelin özellikleri nedir?
i3 2.5 ghz 1 gb gt 630m 500 gb hdd 4 gb ddr3
Hatırladıklarım bunlar
ayrıca senin verdiğin linkteki pc diğer arkadaşın verdiğininkinden daha iyi oyun performansı verecektir dediğine göre ha ?

ANIL

ANIL

Admin
i3 2.5 ghz 1 gb gt 630m 500 gb hdd 4 gb ddr3
Hatırladıklarım bunlar
ayrıca senin verdiğin linkteki pc diğer arkadaşın verdiğininkinden daha iyi oyun performansı verecektir dediğine göre ha ?

Evet. Zaten bakarsan iki modelin işlemcileri aynı. Fark ekran kartı ve depolama seçeneği.

• Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
fk555897

fk555897

Üye
Bu laptop 2.000 TL. Eğer biraz daha ekleyebilirsen Bu laptobu öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Isınma problemi konusunda ne söyliyebilirsin ?Ayrıca x550ln modelinde gt 840m var onun kötü olduğunu söylemişti anıl arkadaşımız

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Isınma problemi konusunda ne söyliyebilirsin ?Ayrıca x550ln modelinde gt 840m var onun kötü olduğunu söylemişti anıl arkadaşımız
Gt840M kötü değil aksine Gt740M'den daha iyi, Gt820M giriş seviyesi bi kart

messevim

messevim

Üye
@deadboringQ7 sen yukarıda msı yı ısınmadığı için almak istemişsin. Ben bu bilgisayardan önce yine 2000 liralık bir msı modelini kullanıyordum. yarım saatlik bir oyundan sonra ısınma laptopun klavyelerine vurmaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam max 2000₺ ye ya ASUS X550LN-XO007D alınır ya da LENOVO Z510 i7 olanından alınır. Asusta hem osınma yok (kullanıyorum) hem de oyun performansı lenovodan daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve deadboringQ7
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi asus x550ln mi daha iyi yoksa asus x550ln-xO007d mi ?