ekran küçük![]()
Yok yav msi ın 1200 tl ye kadar pc leri var o kadarda düşmüş yaniBüyük ekran istediğini yazmamış arkadaş. MSI demiş fakat o fiyat aralığında biraz zor.
i3 2.5 ghz 1 gb gt 630m 500 gb hdd 4 gb ddr3GT820M giriş seviye bir kart. Benim paylaştığım model GT740M yani daha iyi orta seviye bir karta sahip.
1200 TL olan modelin özellikleri nedir?
i3 2.5 ghz 1 gb gt 630m 500 gb hdd 4 gb ddr3
Hatırladıklarım bunlar
ayrıca senin verdiğin linkteki pc diğer arkadaşın verdiğininkinden daha iyi oyun performansı verecektir dediğine göre ha ?
Isınma problemi konusunda ne söyliyebilirsin ?Ayrıca x550ln modelinde gt 840m var onun kötü olduğunu söylemişti anıl arkadaşımızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu laptop 2.000 TL. Eğer biraz daha ekleyebilirsenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu laptobu öneririm.
Gt840M kötü değil aksine Gt740M'den daha iyi, Gt820M giriş seviyesi bi kartIsınma problemi konusunda ne söyliyebilirsin ?Ayrıca x550ln modelinde gt 840m var onun kötü olduğunu söylemişti anıl arkadaşımız
Isınma problemi konusunda ne söyliyebilirsin ?Ayrıca x550ln modelinde gt 840m var onun kötü olduğunu söylemişti anıl arkadaşımız
@deadboringQ7 sen yukarıda msı yı ısınmadığı için almak istemişsin. Ben bu bilgisayardan önce yine 2000 liralık bir msı modelini kullanıyordum. yarım saatlik bir oyundan sonra ısınma laptopun klavyelerine vurmaya başlıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu laptop 2.000 TL. Eğer biraz daha ekleyebilirsenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu laptobu öneririm.
Af buyur?Şimdi asus x550ln mi daha iyi yoksa asus x550ln-xO007d mi ?