Şimdi asus x550ln mi daha iyi yoksa asus x550ln-xO007d mi ? aynıları değil mi ;)
ByKatre Üye deadboringQ7' Alıntı: Şimdi asus x550ln mi daha iyi yoksa asus x550ln-xO007d mi ? Genişletmek için tıkla ... aynıları değil mi
deadboringQ7' Alıntı: Şimdi asus x550ln mi daha iyi yoksa asus x550ln-xO007d mi ? Genişletmek için tıkla ... aynıları değil mi
deadboringQ7 Üye Konu Sahibi bycatre' Alıntı: aynıları değil mi Genişletmek için tıkla ... Aynı mı o.OAynı deil ama galiba ya bunlar fabrika çıkışlı tek yszılım olarak gelmiyomu ? Biri freedos diğeri win8 kullanıyor ?
bycatre' Alıntı: aynıları değil mi Genişletmek için tıkla ... Aynı mı o.OAynı deil ama galiba ya bunlar fabrika çıkışlı tek yszılım olarak gelmiyomu ? Biri freedos diğeri win8 kullanıyor ?
ByKatre Üye deadboringQ7' Alıntı: Aynı mı o.OAynı deil ama galiba ya bunlar fabrika çıkışlı tek yszılım olarak gelmiyomu ? Biri freedos diğeri win8 kullanıyor ? Genişletmek için tıkla ... bi link atsana
deadboringQ7' Alıntı: Aynı mı o.OAynı deil ama galiba ya bunlar fabrika çıkışlı tek yszılım olarak gelmiyomu ? Biri freedos diğeri win8 kullanıyor ? Genişletmek için tıkla ... bi link atsana
deadboringQ7 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız biri bu diğeri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız biri bu diğeri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ByKatre Üye osmanmert94' Alıntı: Ikiside aynı sadece h olanında win kurulu Genişletmek için tıkla ... onu demek istedim mobil olduğumdan yazmaya üşendim
osmanmert94' Alıntı: Ikiside aynı sadece h olanında win kurulu Genişletmek için tıkla ... onu demek istedim mobil olduğumdan yazmaya üşendim