Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptop alacağım tavsiyeniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Batuhan"
Üye
Laptop alacağım tavsiyeniz?
Bu işlerden hiç anlamam.Bütçem 1000 TL.Nasıl bir şey önerirsiniz?
futbol123
Üye
hangi amaçlı kullanıcaksın film oyun internet?
"Batuhan"
Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4417889]hangi amaçlı kullanıcaksın film oyun internet?[/QUOTE]
Oyun ve internet
sercansengel
Üye
1000 lira bütçe ile yeni nesil oyunlarda verim alamazsın. Yerinde olsam biraz daha bekler, üzerine biraz daha koyar daha iyi bir şey alırdım.Ama oyundan kastın internet tabanlı flash oyunlar ise sıkıntı yok.
1000 lira bütçe ile yeni nesil oyunlarda verim alamazsın. Yerinde olsam biraz daha bekler, üzerine biraz daha koyar daha iyi bir şey alırdım.Ama oyundan kastın internet tabanlı flash oyunlar ise sıkıntı yok.
şu an benim kullandığım model. GT540m ekran kartıyla oyunları en yüksek seviyede kusursuz oynadım.Isınma kesinlikle yok.Tuş takımı toz geçirmeyecek şekilde tasarlanmış ama hassas biraz oyun için harici klavye şart.Sana 1400 dolaylarında önerebileceğim pc budur.mormani sitesinde özellikler ayrıntılı olduğu için koydum başka sitelerde fiyat araştırması yapıp daha ucuza bulabilirsin.Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım kardeş.