Laptobumda aşırı anormallikler var! Alalıda fazla olmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Laptobumda aşırı anormallikler var! Alalıda fazla olmadı!
Laptobum : Casper CN.TKI-2670C , üretim tarihi 01/2012 , sistem özellikleri : MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Intel Core i7-2670QM CPU @ 2.20GHz, 8,0GB RAM, AMD Radeon HD 6610M Graphics ekran kartı

Özelliklerini verdiğim bu pc yi alalı 3 ay oldu. İlk aylarda pek sorun yoktu ama son 1 aydır bilgisayarı açar açmaz ısınmaya başlıyor tarayıcıyı açar açmaz ısı 90ları buluyor ve pc uyarı veriyor. Oyun oynayamaz oldum. Soğutucu aldım bir faydası olmadı, laptop sehpası aldım yine faydası olmadı. Şu an bunu yazarken bile ısındı uyarıları alıyorum. Şu anda bile sıcaklık 93 derece. Fan 800 MHz ile dönüyor.Bide hiç bir program açık değilken masaüstünde cpu kullanımı %20. Oyunların çoğunu açabiliyor benim notebook ama oynayamıyorum. Acaba sorun nerede neler önerirsiniz? Artık öyle bir seviyeye geldim ki laptoba yumruk atacam. Googleye bişi yazarken de ısınır mı bir pc?

ugur1000

ugur1000

Üye
ekran kartı sürücüsünü güncelle enkran kartıyla işlemci benimki gibi bazı bilgisayarlarda aynı bakır boruyla sogutuluyor dolayısıyla ekran kartı ısınınca işlemcide ısınıyor ;) bendede aynı sorun vardı catalyst control centerin en yeni sürümünü indirdim düzeldi önceden nfs undercoverı 5 dk oynatmıyoken şimdi fan minimum hızda dönüyor ;)

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Saol deneyecem.

- - - Eklendi - - -

Pek anlamam bu işlerden nasıl güncelliyecektik biz bunu :D ?

ANIL

ANIL

Admin

Buradan ekran kartı modeline göre arama yapıp güncel sürücüyü indirebilirsin. Biraz beklemeni tavsiye ederim ama şuan son sürüm 12.10 fakat 12.11 beta 11 çıktı artık yakın zamanda kararlı sürüm gelir onu yüklersin. İnşallah sürücü kaynaklı bir problemdir düzelmez ise servise vermelisin.

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Saolun deniyecem.

ugur1000

ugur1000

Üye

Buradan ekran kartı modeline göre arama yapıp güncel sürücüyü indirebilirsin. Biraz beklemeni tavsiye ederim ama şuan son sürüm 12.10 fakat 12.11 beta 11 çıktı artık yakın zamanda kararlı sürüm gelir onu yüklersin. İnşallah sürücü kaynaklı bir problemdir düzelmez ise servise vermelisin.
benim radeon 4330 için hala win 8 sürücüsü çıkmadı :D artık benim pc win 8 i atlatamayacak heralde :)) amd çalışmıyor :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...