Ekran kartı silindi !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı silindi !!
Laptobum : Casper CN.TKI-2670C , üretim tarihi 01/2012 , sistem özellikleri : MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Intel Core i7-2670QM CPU @ 2.20GHz, 8,0GB RAM, AMD Radeon HD 6610M Graphics ekran kartı

dün gece ekran kartımı güncellemek istedim ve pek bu işlerden anlamam. Yukarıdaki siteden bişeyler yapmaya çalıştım. Ekran kartı modelini seçtim karşıma çıkan indirelecek herşeyi indirdim kurdum. Sonra bilgisayarım özellikler aygıt yöneticisi görünti bağdaştırıcılarından ekran kartıma geldim ve oradan sürümü güncelledim. Bu sabah bilgisayarı açtım Pes 13 e tıkladım ve minumum sistem gereksinimlerini karşılayamıyor hatası geldi. Pes settingse tıklayıp duruma baktım ve ekran kartımın vraminin 128 mb olduğunu ve ekran kartımın intel HD graphic family olduğunu gördüm. Tekra görüntü bağdaştırıcılarına bakıyım dedim ve ne göreyim AMD ekran kartım görünmüyor. Ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin ?

burakicyar

Üye
Tam ekran kartı modeli nedir ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
slim drivers programını bulup kurun o bulur yükler.

streetfire

streetfire

Üye
Masa üstünde Sağ Tıklayıp ekran çözünürlülüğü menüsünü tıklar mısınız?
Orada ne gürüyorsunuz

messevim

messevim

Üye
Ben de bir ara Ekran karıtımı yanlışlıkla silmiştim.. daha sonra ekran kartımın driwerini buldum tekrar yükledim ve sorun çözüldü.. öyle yapmayı denesen

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Tam ekran kartı modeli nedir ?

AMD Readon HD 6610m

- - - Eklendi - - -

Masa üstünde Sağ Tıklayıp ekran çözünürlülüğü menüsünü tıklar mısınız?
Orada ne gürüyorsunuz

çözünürlük 1366*768

- - - Eklendi - - -

Ben de bir ara Ekran karıtımı yanlışlıkla silmiştim.. daha sonra ekran kartımın driwerini buldum tekrar yükledim ve sorun çözüldü.. öyle yapmayı denesen

Kardeş ben bulamıyorum yada aramasını bilmiyorum sen nasıl buldun ?

- - - Eklendi - - -

slim drivers programını bulup kurun o bulur yükler.

Saoğolun deneyeceğim.

messevim

messevim

Üye
Ekran kartımın marka ve modelini öğrendim ona göre driwer buldum ve yükledm:good:

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende öğrendim marka modelini ama bi turlu bulamadim yada aramasını bilmiyorum

messevim

messevim

Üye
Kardeş bende öğrendim marka modelini ama bi turlu bulamadim yada aramasını bilmiyorum

sen nerede aradın ? ben pc ciye gittim cd sini buldum yükledim.. sen pc cıde bulamaz san Google de arat rahatlıkla bulursun olmadı buraya yaz biz bakalım

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Aradım bulamadım Amd radeon HD 6610m modeli

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kasanın kapağını açma şansın varsa aç , ekran kartını slotundan çıkart yaklaşık 1 dakika bekle sonra kartı tak , bilgisayaranı açtığında ekran kartını %90 görecek diye tahmin ediyorum. Ekran kartını sıfırlayıp baştan görmesi için (bunları yaparken kasanın gücünü kesmeyi unutma)

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Benim ki notebook galiba söylemeyi unuttum.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
pardon o zaman ekran kartı sürücüsünü bulmak için driver programı yardımcı olabilir. Kartın modeline ait driveri ana sitesende bulman gerekiyor , kolay gelsin.

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Sitesinden filan baya bi şey indirdim olmadı acaba ekran kartım mı yandı ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bilgisayar sağ tıkla aygıt yöneticisinde ekran bağdaştırıcısında ekran kartı adı yazıyor mu oradan sağ tıklayıp sürücüyü güncellemeyi denediniz mi ? yanlış kurmuş olduğunuz driver sistemi kilitleyebilir , laptop kasıyor mu yoksa ilk günkü gibi mi ? Kurmuş olduğunuz tüm driverleri kaldırıp sıfırdan ati 6xxx serisi sürücüsünü indirip kurar mısınız , driveri kurarken ekran titremesi olması gerek doğru driveri yüklediğinizi böyle anlayabilirsiniz.

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı adı yazmıyordu fakat az önce amd nin sitesini karıştırırken aradığımı buldum ve yükledim ekran dediğiniz gibi titremeye başladı sonra aygıt yöneticisine girdim ve ekran kartımın geri geldiğini gördüm. Konuma girip bana yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
faydamız dokunduysa ne mutlu, sana bir taktik ekran titrer bu amd lerde titremezse driver uymamış demektir , hayırlısı olsun , sevindim düzeldiğine.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sorun çözülmüştür
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt