Lanet olası 5800 dan kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

burhanasık

burhanasık

Üye
arkadaşlar 5800 ile takas yapabileceğim telefonlar önerebilirmisiniz.ayrıca 5800 güzel telefon

cataron

cataron

Üye
Allah aşkına Wavenin nesi varmış beğenilmemesi için, birde kıyaslandığı telefon 5800xm, lütfen herkesi kendi dalında yarıştırın.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Allah aşkına Wavenin nesi varmış beğenilmemesi için, birde kıyaslandığı telefon 5800xm, lütfen herkesi kendi dalında yarıştırın.

yani.. Nadir abi 5800 v51 de opera 10 ile net konusunda 1 defa sorun yaşamadım.. Nettede pek problem olmuyo.

borakazim

borakazim

Üye
bosver yaa zaten şimdi herkesin elinde 5800.Bi farkımız olsun :D

laveled

laveled

Üye
allaha şükür 20 gün sonra telefon geldi servisten bakalım kaç gün kullanabilcez

21sacraments

21sacraments

Üye
alan almış satan satmış biz niye tartışmasını yapıyoz :D ben memnunum illede herkes memnun olcak değil dimi ayrıca neden bu kadar nefretle söylüyo satan arkadaş kurtuldum die anlamıorum yane elektronik bişi sonuçta amaç sadece kötülemek başka bişi görmüom ben burada hayırlı olsun samsung telefonun yakında aah ah benim bi 5800 vardı dersin :d:

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 ı bi ıphone ye değişim başka tellere değil..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800 alıosunuz sonra iphone kadar kalite olmasını bekliyorsunuz.mantıklı bişey mi ?
cevap aşağıda :D

:sahan2:

laveled

laveled

Üye
5800 alıosunuz sonra iphone kadar kalite olmasını bekliyorsunuz.mantıklı bişey mi ?
cevap aşağıda :D

:sahan2:
:D almadan öce daha ii olduğunu düşünüyordum çünkü almadan önce forumlarda araştırmıştım ve herkes 5800 tavsiye etmişti (tavsiye edenlerin çoğuda demekki 5800 kullanıp iphone kullanmayanlar olsa gerek)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
:D almadan öce daha ii olduğunu düşünüyordum çünkü almadan önce forumlarda araştırmıştım ve herkes 5800 tavsiye etmişti (tavsiye edenlerin çoğuda demekki 5800 kullanıp iphone kullanmayanlar olsa gerek)

zaten sorun o.5800 ı iphone la eşit görme.iphone dan beklediğinizi 5800dan da bekliosnz.
480 tl ye dokunmatik wifi gps dokunmatk ekranlı kaç telefon war ?

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bn iphone kullandım ama nokia daha bi hoşş iphone isim var onda karızma yapıor ama iphonedede iç işleri sounlu adamların 4g si cıkınca bu telin baya muhendis kovuldu bak nokyaya hatı güncellme gonderiyo adam kovuyomu hayır nokia hayır sever bi firma :D

--------------- Ekleme ---------------

hatı yazmıısm onu hatalı yazıcaktım

ramakm86

ramakm86

Üye
heee he hemide nokya yaaaaa:bye2:

milestone

milestone

Üye
okadar da kötü bir telefon değil 5800 yahu.. yinede kurtuldum diyosan sevindim

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
kurtuldum tabi ya bu illet den gudubet bir telefon alacak olanlara şiddetle almayın diyorum paraya yazık etmeyin az daha biriktirin alın samsung wave veya iphone 3gs

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kurtuldum tabi ya bu illet den gudubet bir telefon alacak olanlara şiddetle almayın diyorum paraya yazık etmeyin az daha biriktirin alın samsung wave veya iphone 3gs

neyse.görüşüne saygılıyız tabi.ama o yazdığın sorunlar 1. ve 2. sürümlerde vardı.beyaz kulaklıklı sürümlerde sorun yok.

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
ARKADAŞLAR SONNUDA KURTULDUM VE SAMSUN WAVE ALDIM BU TELEFON İPHONE 4 DEN DAHİ DAHA İYİ O KESİN 5800 BANA IZDIRAP OLDU ZULÜM OLDU KURTARDIM LANET OLASIDAN :ehe:kop::d::aha::heyo::yuru:evet:(h):pro::P: KURTULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!

5800ı kullanmak biraz bilgi ve araştırma gerekiyo herkes bu telefonu kullanamaz akıllı telefon akıllı kullanıcı gerek bilmem anlatabildmmi :oke:

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
neyse.görüşüne saygılıyız tabi.ama o yazdığın sorunlar 1. ve 2. sürümlerde vardı.beyaz kulaklıklı sürümlerde sorun yok.
benden çıkan kulaklık siyah kulaklık aynısı n95 8GB den çıkıyo

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
benden çıkan kulaklık siyah kulaklık aynısı n95 8GB den çıkıyo

evet dediğim gibi telefonun ilk çıkan sürümlerden.onlarda böyle sorunlar vardı ona diyecek bişeyim yok.yani madem öyle çıktı kurtuldum demekte haklısın :D

la_cosa

Üye
zevkler tartışılmaz arkadaşım,kurtulmuş adam karışmayın

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
yokda sinir olduğum konu telefonu kullanmayı bilmemekle suçlanıyorum lan sen ne biliyon ben yıllarımı verdim nokia ya symbiandan kurtulmadığı sürece bir bk olmaz nokiadan

Üst Alt