Tavsiye lan kablolu wiressles adaptör

Sponsorlu Bağlantılar

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
lan kablolu wiressles adaptör
arkadaşlar masa üstü bilgisayara wiressles adaptör bağlamak istiyorum fakat çekim için wiressles adaptörü çatıya koymam gerek oradan bilgisayara bağlamam gerek biraz araştırdım hep Usb bağlantılı ve kabloları çok kısa uzatsam bu defada çok fazla sinyal kaybı olur , bu adaptörlerin lan kablosuyla bağlananı var mı ?yok mu beyler bu işle uğrasan bilgisi olan ?

muxo

muxo

Üye
İsmini tam hatırlamıyorum ama onların araya bağlanan sinyal yükselticileri oluyor . Ama pahalı bir cihaz diye hatırlıyorum. Yanılmıyorsam cihazın ismi
access point

Son düzenleme:
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
biraz araştırdıktan sonra bende öyle bişeye karar verdim biraz önce vatan bilgisayardan 80 liraya Zyxel acces point aldım ama çalışmadi geri götürdüm mağzadaKı hiçbiri çalışmadi , bende bi wiresless adaptor almaya karar verdim bi çanak anten kullanarak sinyal toplamayı tam ortasınada adaptörun antenini koymayı düşünüyorum , umarım başarılı olurum

muxo

muxo

Üye
O halde şunu bir dene

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
o arkadaşin yaptığı anteni bulması biraz zor gibi duruyo vatan da şöyle bişey var

Uhops

Uhops

Üye
Repeater olsa daha iyi olur heralde.

hikmet366

hikmet366

Üye
acces point şu işe yarar

bir kere

ancces point yani

modem de n çıkan kabloyu her hangi bir soketi takarsın acces poittin wireles olarak dağıtır interneti . istersen kablolu olarak kaç yuva varsa onu ip olarak çavaltabilirsin 4 yuva varsa 1 gelen neti bağlarsın diğer 3 ne kablolu olarak pc net verebilirsin 3 ayrı bilgisayara ip karışması olmaz

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
iste bana wireslesi hem alır hem dağıtır dediler daha önce yaptık dediler bende aldım olmayınca geri götürdüm , mağzadakı tüm cihazların arızalı olduğuna karar verdiler :-) demekkı olmuyomusacaba bi adaptor alip anten kısmıni anten kablosuyla uzatsam işe yararmi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
iste bana wireslesi hem alır hem dağıtır dediler daha önce yaptık dediler bende aldım olmayınca geri götürdüm , mağzadakı tüm cihazların arızalı olduğuna karar verdiler :-) demekkı olmuyomusacaba bi adaptor alip anten kısmıni anten kablosuyla uzatsam işe yararmi
anteni kabloya dönüştürme anteni uzat ama kabloya çevirme sinyal azalabir

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
yo anteni kabloya dönüştürmeyecem adaptorle anteni arasında kablo kullanacam yani adaptoru pc ye takacam anteni dışarda duracak

Uhops

Uhops

Üye
Tekrarlayıcı alsan... :hmmm:

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
muxo

muxo

Üye
o arkadaşin yaptığı anteni bulması biraz zor gibi duruyo vatan da şöyle bişey var

Cihaz iyiye benziyor. Yorumlarda olumlu. Bence denemek lazım

• Beğen
Tepkiler: KRALCEZ46
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardeşim bi denemek gerek , tek kafami karıştıran adaptörden bilgisayara ulaştırmak , yani çatıdan odaya

Uhops

Uhops

Üye
Repeater kablosuz modemden aldığı sinyalı güçlendirip tekrar yolluyor.

• Beğen
Tepkiler: KRALCEZ46
KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
Repeater kablosuz modemden aldığı sinyalı güçlendirip tekrar yolluyor.

bende ilk öyle dşündüm gittim bunu aldım

cihaz düzgün çalışıyor ama evrensel tekrarlaycı çalışmıyor mağzada bi sürü cihazda denedik hiç birinde olmadı mecbur geri iade verdim , bunun anten kısmını bi çanağın Lnb kısmına yerleştirip ordanda evin içine lan kablosuyla çekmeyi düşünüyodum

Uhops

Uhops

Üye
Başka mağazalara bak. Belki kurulumu yanlış yapılmıştır.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşım , yorum yapan arkadaşlara ilgisi için teşekkür ederim .

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Sincan civarındaysan wirelees 3g n isimli cihaz var tek sıkıntısı eve kablo uzatıp cihaza takman lazım ve Wi-Fi ile evde istediğin yerde internete girersin sinyal kaybı olmadan ve güzel bi özelliği daha var sana sürpriz olsun 3 adet modu var ve ucuz bi cihaz şifre koyabiliyosun modem gibi

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
    Konu Sahibi
Sincan civarındaysan wirelees 3g n isimli cihaz var tek sıkıntısı eve kablo uzatıp cihaza takman lazım ve Wi-Fi ile evde istediğin yerde internete girersin sinyal kaybı olmadan ve güzel bi özelliği daha var sana sürpriz olsun 3 adet modu var ve ucuz bi cihaz şifre koyabiliyosun modem gibi

yani cihaza modemden gelen kabloyu takmazsan bi işe yaramiyo ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt