la bi yarıdm edermisinz acil ya :( telefon kararsızlığıı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enaa_881

enaa_881

Üye
650 e kadar android bi telefon lazım mini,fit,gio demeyin kamerada flaş yok arıca stil kötü. ace var pahalı düşmedi fiyatı huawei ideos x5 var onunda kamera kötüymüş 5 mp ama 1mp gibi öyle bi telefona yazık etmişler :S bi telefon önerin yaa ayrıca optimus me önermeyin.
başka telefon kaldımı la

kardeş ace alırım adiyosan al sana 606 lira ister al ister alma sana kalmış

buket2

buket2

Üye
istemediklerini gayet güzel sıralamışsın da eeee telefon kalmadı piyasada sana önerecek:hmmm

Ocean258

Ocean258

Üye
kardes sen bosver telefonu çık bi hava al bence.. ne ıstedıgını bılmıosun cunku

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
koçum al huwei x5 videosu
[video=youtube;RxV2cPWDyoY]http://www.youtube.com/watch?v=RxV2cPWDyoY&feature=player_embedded[/video]

yılın aştaynı arkadaş arkadaki uygulamalar acık telfon kassın yani 500 liralık telefon . ayrıca kameradayken ben neden tuş kilidi yapayım senin gibi aştayn değilim malesef :naughty:

----------Eklendi @ 17:17:22 ---------- Yazıldı @ 17:16:46 ----------

kardes sen bosver telefonu çık bi hava al bence.. ne ıstedıgını bılmıosun cunku

ocean seni her telefon sitesinde görüyorum aynı fotoğraf :d::d:

ayrıca telefon lazım la napayım düzgün birşey yok

----------Eklendi @ 17:19:00 ---------- Yazıldı @ 17:17:22 ----------

arkadaşım her yerde farklı bişey yazmışsın farklı bir konu açmışsın. ne istediğini bildiğinden emin misin?

kardeş ne istediğini derken bi laptop konum var okadar ? oda lazım laptop + telefon alacağım neden bu kadar battı ?

----------Eklendi @ 17:20:08 ---------- Yazıldı @ 17:19:00 ----------

istemediklerini gayet güzel sıralamışsın da eeee telefon kalmadı piyasada sana önerecek:hmmm

sanırım optimus me güzele benziyor bi araştırayım ya optimus me ya ace yada x5 :) bu arada optimus me de geri tuşu dokunmatikmi bide flaş varmı ? x5 de faceden okey oynalıyo videosu var :D

----------Eklendi @ 17:22:39 ---------- Yazıldı @ 17:20:08 ----------

kardeş ace alırım adiyosan al sana 606 lira ister al ister alma sana kalmış

kardeş başlığa senin gibi az insan uğruyo görüyorsun beyin fakirlerini :oke: sağol cidden 606 liraymış ama site nasıl güvenilirmi ki acaba bide grey market felan diyorlar yani kaçak mış kalitesiz felan anlamıyorum pek ben :bilmm

Elektr0

Elektr0

Üye
ben böyle konuşuyorum varmı ? değiştir hadi

bu arada önerin için sağol ama ben kamerasına bişi demedim kamerada flaş yok bana lazım oluyo el feneri olarak :oke:

android diyorsun ama programlarından haberin yok yaa ekranı kullan el feneri olarakk illaa flas mı olacak..!!! elime silah alırım ama ben oo silahı el feneri olarak kullanmak için sıkarım diyorsan başka :gun1: namludan çıkan ateş ışık yayacaktır...!!!

xserhatx

xserhatx

Üye
aynnşıtayn :oke:

mobilci07

Üye
    Konu Sahibi
android diyorsun ama programlarından haberin yok yaa ekranı kullan el feneri olarakk illaa flas mı olacak..!!! elime silah alırım ama ben oo silahı el feneri olarak kullanmak için sıkarım diyorsan başka :gun1: namludan çıkan ateş ışık yayacaktır...!!!

ne diyor bu aştayn la Kamerada flaş olsun diyorum lazım gece dışarda takılırım el feneri illa lazım oluyor arabayı açarken felan bide gece fotoğraf çekincede laızm oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt