l920 ekran çizildi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Dostum büyütecek bir mesele değil çok rahatsız olduysan Noki Care a git camını değiştirt ve artık jelatin kullan :) Ama diyeyim bir mala bu kadar çok üstüne titrersen ne yaparsan yap nazar mı dersin bilemem ama aldığı yaraların önüne geçemezsin :) Benim lumia şap diye yüz üstü mermere düştü üfleyip cebime attım ama bir çiziği bile yok :hmmm Dünya malı dünyada kalıyor bilader hem 42 bilemedin seneye değiştireceğin bir cihaz için bu kadar sıkma tatlı canını sadece sen üzülürsün :)
üzerine titremem aslında sadece ekrana baktığımda rahatsız oluyorum o kadar.Anahtarlar çizemedi geldi ne çizdi.:D
Bence camcılarda ki cam kesen aletlerin ham maddesi var bu 1 lirada :D

selcuk28

selcuk28

Üye
siz çiziği dert ediyosunuz arkadaşlar dün gece telefonum cebimden mermere düştü ve ekran bildiğiniz çatladı kocaman. çizilmedi direkt çatladı ve dokunmatik çalışmıyor artık. birazdan garantiye teslim edeceğim. 700 liralık telefona muhtemelen 200 lira cam faturası kesecekler işte.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Allah daha büyük kazalardan korusun bende N8 telefonumu iki günlük tü kırdım üst köşe plastiğini çok can sıkıcı ama zamanla her şeyin unutulduğu gibi buda unutulur

serinaga

serinaga

Üye
Açıklama harikulade ve tatmin edici olmuş bence de. Sonuç olarak telefonunuzun ekranının çizilmemesini istiyorsanız camınızı elmastan yaptıracaksınız :d:

Acep şu dünyada elmastan yapılı bir ekranı olan tel var mıdır ??? Olsa bile kaç liradır ? Elmas cama bakmaktan telefonu unutur insan :kop2:

- - - Eklendi - - -

Bilgi için teşekkürler abi

Rica ederim Gökçen ...

- - - Eklendi - - -

siz çiziği dert ediyosunuz arkadaşlar dün gece telefonum cebimden mermere düştü ve ekran bildiğiniz çatladı kocaman. çizilmedi direkt çatladı ve dokunmatik çalışmıyor artık. birazdan garantiye teslim edeceğim. 700 liralık telefona muhtemelen 200 lira cam faturası kesecekler işte.

Galiba CepKask bu noktada devreye giriyor, az biraz daha ucuzlasa eminim herkes yaptırır, riske girmez ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Takipçi Satın Al

Üst Alt