l920 batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mükemmel olur ama orası da çok kalabalık oldu herşey var :(

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yaa şu batarya konularını tartışmayı bitirsek mi artık :)
Her yeni alan arkadaş batarya konusu açıyor mutlaka.
Bu tip genel soru ve sorunları ilgili başlıktan devam ettirsek nasıl olur? :hmmm

Bkz.

http://www.maxicep.com/windows-phon...eri-ve-sorunlari-burda-paylasalim-722974.html
iyi güzelde o dediğin konu içerisinde tam 140 sayfa var hangi sorunu hangi sayfada arayıp bulacan size defalarca yazdım bi konu başlığı acın içerisinde yine konu başlıklı problemler içinde de o konuyla ilgili çözüm ve çözüm yolları olsun herkes ordan takip etsin kimsede aynı konuyu tekrar açmasın sizce doğal değilmi yeni bir sitemle buluştuk ve bilmediğimiz bir çok yönü var lütfen açılan konularıda saygıyla karşılayın bende gecen bi konu açtım imleçle alakalı ama siz konu daha önceden açıldı diye kapattınız oysa ben araştırdım öyle bir konu yok :nono:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Batarya ayrı olsa uygulama ayrı olsa tamam güzel olur ama o zaman da bi tuhaf olur yaw :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Batarya güncellemesi çok garip ve tel %10 altına innce kapatıyor mu kendini ya ? Benimkini gece%23de bıraktım sabah tel kapanmıştı açtığımda %6ydı .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bataryanın çözüm yolu diye bir şey yok arkadaşlar.
Kullanım alışkanlıklarınızın (yani çok oyun ve internet oynayanlar için doğal sonuç olmasının) dışında
, bataryanın çabuk bitmesi büyük oranda donanımsal bir olay.
Lumia 920'nin (gelişmiş ekran vb) yüksek donanımı, polikarbonat yapısı ile bundan kaynaklı çabuk ısınmasına bu batarya yetmiyor.
Tek yapabileceğiniz şey yazılımsal birkaç ayarla enerji tüketiminde tasarruf sağlamak.
(Aşırı yüksek olan ekran dokunmatik hassasiyetini ve parlaklığı kısma, arka planda çalışan uygulamaları azaltma, gerekmedikçe wifi, bluetooth ve konum servislerini kapalı tutma, enerji tasarrufu açık ayarında kullanma vb)
Bunu da neredeyse her konunun altında defalarca yazdık.
Rica ediyorum bu batarya tartışmaları fazla uzamasın artık.

mad-x

mad-x

Üye
"920 kullanıcıları kulübü" konusundan Lumia 920 günlükleri mesajlarımı takip ederseniz batarya tüketim hızının tamamen kullanıma bağlı olduğunu anlayabilirsiniz.

akdeniz77

akdeniz77

Üye
    Konu Sahibi
İyi. Güzel de arkadaş kar herşey kapalı dokunmatik bile düşükte ama durduk yere %1 şarj gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt