offf ulan offf herkese geldi l920 hala gelicek :/ ama gelenlerin hepsinde tek tük sorunlar marketteki uygulamalarda sıkıntı var galiba nokia bunları çözüp vericek gibi geliyo.
Arkadaşlar bir süredir takip edemiyordum forumu, güncellemeden de haberim vardı ama wifi yoktu şimdi gdr2yi yüklemeli miyim, yoksa amberin de gelmesini beklesem mi daha iyi olur, bir şey farkeder mi? Bir sorunum yok telefonla bekleyebilirim yani bir de otadan güncelleyince telefondan hiçbir şey gitmiyor değil mi, yedeklemem gereken bir şey var mı?
Arkadaşlar bir süredir takip edemiyordum forumu, güncellemeden de haberim vardı ama wifi yoktu şimdi gdr2yi yüklemeli miyim, yoksa amberin de gelmesini beklesem mi daha iyi olur, bir şey farkeder mi? Bir sorunum yok telefonla bekleyebilirim yani bir de otadan güncelleyince telefondan hiçbir şey gitmiyor değil mi, yedeklemem gereken bir şey var mı?
bende bekledim bekledim gelmedi nus ile güncelledim pişmanmıyım evet kamera performansı düştü batarya 7x24 nette oluyordum 2 gün rahat gidiyordu şimdi 1 - 2 hafta oldu güncelleyeli her 8 saatte bir şarja takıyorum eski kullandığım teknikle ayarlar yaptım yok tık demedi..
Nsu Dan güncellediğime o kadar pişmanım ki.şarjım süper gidiyordu.nsudan güncelledim çok çabuk gidiyor.ve güncelleyeli 1 ay oldu hala düzelmedi.ve en illah dedirten ise wifi sorunum oldu.wifime bağlı olduğu halde kopukmuş gibi bağlanmıyor.modemimde yada wifi hızımda hiçbir şey yok onuda söyleyeyim.adam gibi Bi güncelleme yayınlayıp öyle versinler bence.yoksa benim gibi düz giden 2 katı insan olur nokiaya yada microsoftta =/ =[
arkadaşım sen bu wifi tek evdemi denedin bunu farklı bir wifili ortamda denediğin zamnada aynı sorunlar devam ettimi bunu ilk olarak denemeni öneriyorum