tunahanli Üye canım kardeşim sana tesekkür etmek için kaydoldum foruma fakat: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu siteden verdiğin hiç bir dosya acmıyo daha doğrusu bu site yok :S bende anlamadım yani... yinede emeğine saglık kolay gelsin...
canım kardeşim sana tesekkür etmek için kaydoldum foruma fakat: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu siteden verdiğin hiç bir dosya acmıyo daha doğrusu bu site yok :S bende anlamadım yani... yinede emeğine saglık kolay gelsin...
ahmtavni Üye benim L760 ın usb kablosu yok kablo olmadan nasıl oyun yükleyebilirim acaba --------------- Ekleme --------------- benim l760 ın usb kablusu yok başka nasıl oyun yükleyebilirim
benim L760 ın usb kablosu yok kablo olmadan nasıl oyun yükleyebilirim acaba --------------- Ekleme --------------- benim l760 ın usb kablusu yok başka nasıl oyun yükleyebilirim
+h3 !nCR3d1b|3 Üye Unknown_exit herhangi bir program ile olur xilisoft video converter ile mp4 3gp istediğin uzantıya çevir çözünürlüğü 176x144 yap
Unknown_exit herhangi bir program ile olur xilisoft video converter ile mp4 3gp istediğin uzantıya çevir çözünürlüğü 176x144 yap
desperado665147 Üye Arkadaşlar SGH-L700 telefonu olanlar tarayı ayarlarından vodafone ISP buraya yaza bilir misiniz Telefona falas attıktan sonra giti Şimdiden yardımcı olan ve olmayan arkadaşlara tşk
Arkadaşlar SGH-L700 telefonu olanlar tarayı ayarlarından vodafone ISP buraya yaza bilir misiniz Telefona falas attıktan sonra giti Şimdiden yardımcı olan ve olmayan arkadaşlara tşk