artık l760 a oyun atarken her zaman bitpim programını kullanmak zorunda kalmayacaksınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
artık l760 a oyun atarken her zaman bitpim programını kullanmak zorunda kalmayacaksınız
evet arkadaşlar artık l760 a oyun atarken her zaman bitpim programını kullanmak zorunda kalmayacaksınız yeni bir yöntem buldum arkadaşlar ................ama mob explorer programını bitpimle atmak gerkiyor moby explorer programını attıktan sonra artıık bitpime ihtiyacınız kalmayacak ... evet öncelikle mob explorer indirmek için tıklayın

eğer l760 bitpimle oyun eklemeyi bilmiyorsanız tıklayın

EVET ARKADAŞLAR BU YENİ YÖNETİM ANLATAYIM

1-öncelikle moby exploreri bitpim ile telefona atacaksınız. [yukarıda verdiğin linkte nasıl yükleneceği verilmiş)
2-sonra hafıza kartında filesystem adında bir klasör oluşturun
3-klasörün için oyunun jar ve jad dosyasını ekleyin [ filesystem klasörüne]
4-sonra da moby explorer programını açın
5-programın içinde bulunan mmc_filsystem a girin
6-sonra da karşınıza oyunun jar ve jad dosyası karşınıza çıkacak
7-iki [jar ve jad] dosyayıda seçin seçmek için telefondan 5 e basın
8-sonra da 2 dosyayıda kopyalayın [{ programdan çıkmadan ]
9-kopyaladıktan sonra geriye tıklayın programın içinde bulunan filesystem a girip orda klasör oluşturup klasörün içine doyaları yapıştırın ]
10--- sonra da arama ekranına *#6984125*# yazın karşınıza bir ekran çıkacak 4 e basın ^master isteyecek master keye *#9072641*# yazın sonra da 7 basın ardından 1 sonra 2 sonra 8 bastıktan sonra oyun görünecektir---oyunu istediğiniz gibi adlandrııp sielebilirsiniz___bu yöntemle yapoarsanız oyunu silmenizde bir sorun yaşamacakasınız

• Beğen
Tepkiler: ciman145, berkealgan, crayz98 ve 1 kişi daha

revolt25

revolt25

Üye
degişik bir yontem deniyecegim.

saban1996

saban1996

Üye
Daha uzun ne farkı var ki

ciman145

Üye
Kardeş sana çok teşekkür ederim bu yöntem için işime yaradı kullanıcak olnalara belirteyim kesinlikle çalışıyor ben moby explorer deil de başka program denedim oldu. eskiden oyunları siteye atardım sonra oraya telefonla girip indirirdim ama artık böle yapıcam. :D çok çok saol:ehe:ehe:ehe :yuru :yuru:aha:

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt