kvk sorun(5800)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
kvk sorun(5800)
arkadaşlar telefonumu garantiye yollamak için nokia cluba götrm 23-03-2010 tarihinde telefonumu servise yolladı we bana bi kağıt werdiler al burdan takip et dediler kvk cihaz takibe imei no yu yazıorm bişey çkmio

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
telefon servise daha gitmemiştir.

alicem123

alicem123

Üye
Form no falan yazma arkadasım sadece imei yaz yada form no 2 sinden birini yaz cıkar cıkmazsa serivse gitmemiştir demekki. Bende gönderdım telefonu yapmıslar ama işte bayiye göndermerlnı beklıyorum :) Gönderıdlerde daha bayi teslim almamıs :)

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam öyleyse

mrchakal3

mrchakal3

Üye
En fazla 3 güne bakıma girer diye düşünüyorum. :) Benim teller hep öyle oluyordu. Ve 1 veya 2 haftaya yollarlar telefonunu ama bazılarına dokunmadan geri yolluyolar :@

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
tamam saolun bugün mesaj geldi cihazın onarımı tamamlanmıştır diye saolun

ömer-67

Üye
pazartesı gndermısdım 5800 ı ekranı ıcın banada form verdıler 1 hafta snra ara dedıler ben bugun aradım verdıgım yerı gelp alabılırsın dedıler bende ınt takıp etmeye çalsııodum ımeı no ıle sadece garantı dahılı yazıodu

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynısı yazıdu yarn alcam inş

asleep

asleep

Üye
Garanti Durumu Garanti Harici 6500c nokia
Alınan Parça 1xPİL+PİLKPIĞ-(2529) Müşteri Şikayeti TELEFON ŞARJ OLMUYOR/ARA SIRA ŞARJ OLUYOR FAKAT ANİDEN GİDİYOR DOLDURUYOR OLARAK GÖSTERİYOR AMA BATARYA DOLMUYOR/USB GİRİŞİNDE BİR SORUN VAR//AÇILMIYOR CİHAZ//FORMAT ONAYI ALINDI/60TL ONAYLI ÜZERİ İÇİN BİLGİ VERİLSİN Servis Durumu Bölgeye Gönderildi Arıza CHR:Pil şarj olmuyor
POW-Açılmıyor
Yapılan İşlem Arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır. Cihaz Değişim HAYIR Fatura Bilgisi 64,96 TL arkadaslar k.b ama ben nokia 6500c telimi kvk ya gönderdim 14.06.2010
cihaz takipten bugun baktım bölgeye gönderildi yazıyor.Suan gitsem telef
onumu alabilirmiyim yoksa bölgeye gönderildi yazan yerde teslimat bekliy
or yazması mı lazım beni bilgilendirirmisiniz .K.b konu farklı ama buraya
yazmak zorunda kaldım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...