Kvk Servisinde Cihaz Durumu Öğrenme - Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Servisinde Cihaz Durumu Öğrenme - Yardım
Merhaba arkadaşlar
Z3 cihazımı birkaç sorunu nedeniyle MNG Kargo aracılıyla bu ayın 8'inde İstanbul/Kartal'daki servisine gönderdim.
Lakin herhangi bir dönüş vs yapılmadı. Sitesi (
) Cihaz Takibi yapmak için İmei nosu ile birlikte Form No, Servis Kabul No veya Kurumsal Id'de istiyor ama bunları nereden öğrenebilirim? MNG Kargonun kargo teslim alma belgesi'nde mi yazıyor yoksa KVK MH'yi arayıp da mı öğrenmemiz gerekiyor?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

KVK'nın şu 0850 ile başlayan no'yu arıyorum neden kimse açmıyor Allah aşkına? Bu nasıl bir hizmettir? Eskiden KVK'yı çok iyi bilirdim Cihazı değiştirince bu servise geçmiş oldum ulan Teleservise bile hiç olmasa telefonları açıyordu be:angry:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
KVKyı Arayıp Görüşmen Gerekiyor Sanırım

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
KVKyı Arayıp Görüşmen Gerekiyor Sanırım
Güzel arkadaşım, zaten 2. satırda aradığımı ve kimsenin açmadığını belirttim :)
öğle 1'den sonra aradım ara ara ama açan yok; diğer müşteriler ile ilgilenmekte falan diyor.
Neyse gündüz 9-11 arası arayalım bir de..

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Güzel arkadaşım, zaten 2. satırda aradığımı ve kimsenin açmadığını belirttim :)
öğle 1'den sonra aradım ara ara ama açan yok; diğer müşteriler ile ilgilenmekte falan diyor.
Neyse gündüz 9-11 arası arayalım bir de..
Israrla Arayın Belirli Aralıkla Yada Genel Merkez vs Varsa Onları Arayın.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Lumia cihaz için Teleservice'ten çektiğim yetmiyormuş gibi, Android'e geçeyim dedim bu sefer de Kvk başladı :sinir
Çok cins bir durumun içerisindeyim lütfen bana bir yol gösterin :vur
Hiç açıklama yazacak halim olmadığı için KVK Facebook sayfasına attığım yazıyı yapıştırıyorum, oradan sorunu anlarsınız..

S.a. kolay gelsin. Öncelikle sizin şu 0850 222 1 585 no'yu mesai saatlerinde arayınca neden kimse açmıyor?? Neden size bir türlü ulaşamıyorum!?? Bana size ulaşabileceğim bir no verirseniz iyi olur.

Şimdi hocam üst kısımda söylediğim gibi, birkaç sorunu yüzünden sorunları bir kağıda yazıp servise yollamıştım. Şunu başta söyleyeyim ki telefonda damla çizik yoktur, bulamazsınız. Ne düşürme oldu nede ezme falan.. (sorunlar da, arka kamera açılıyor ama çalışmıyor, siyah ekran veriyor, ekranın sağ üst köşesi kalkıktı, yapışkanı tutmuyordu, araştırdım genel sorunmuş ve çoğu Z serisinde oluyormuş! kulaklık girişi çalışmıyor, hoparlörler de kısık ve cızıltılı ses geliyor, ve servise vermeden son 3 gün önce de dokunmatiği sapıttı, basmak istediğime bastığımda karışık harfler yazıyor) şarj dock ve kablosunda da sorun var da her neyse. şimdi! cihaz işaretlediğim yerde başta garanti dahili yazarken birden garanti harici olmuş, onu geçtim, eklentideki görselde işaretlediğim teslimat açıklama kısmında; ekranda bir şey yoktu nasıl olmuş olabilir :S

hadi onu da geçtim, yamuk diyor, zaten panelin kendisi kalkık yamuk olacak tabii!

neyse şimdi demem o ki, bugün bana sms gönderdiniz, garanti dışı kullanımdan kaynaklı arıza tespit etmişsiniz de 481₺ işlem bedeli istemişsiniz, Allah aşkına ne yapmışım da bu ve bu kadar bedeli benden istersiniz ya????

Diğer sorunlar kullanıcı kaynaklı değil! çok iyi biliyorum, ekranın kalkması falan da. ekran değişimi demişsiniz, ulan bir ekran değişimi için 481₺'de neyin nesi be???

Madem ekran benden kaynaklı, o zaman bi zahmet o diğer sorunların tamirini yapıp cihazımı bana geri yollayınız.

IMEI isterseniz; xxxxxxxxxxxxxxx

RİCA EDİYORUM KOLAY GELSİN.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
Cihazımın onarım işlemleri yapıldı sonrada aşağıdaki ss'de gördüğünüz gibi Teslimat Bekliyor demekle ne demek istiyor ki? :hmmm
Cihazım acaba yarın elime gelir mi? Kvk ve Mng Kargo h.sonu da açık sordum.

Son düzenleme:

Üst Alt