Kvk Konusunda Yardımmm...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alp52

alp52

Üye
    Konu Sahibi
Kvk Konusunda Yardımmm...!!!
Telefonum Acılmamakla beraber sadece titriyordu ekrana goruntu gelmıyordu. İki sefer Samsun Kvk'ya gonderdım ilk seferde telefonumda sıvı teması olmaması halinde sıvı teması var dedıler ve 100 tl ücret ıstedıler(Ekran tuş takımı icerısındekı ıkı uc tane entegrenın degısecegını soyledıler) Aradan ıkı gun gectıkden sonra kvk tarafından arandım ve ekranın degısmeyecegını sadece tus takımının degısecegını soyledıler ve tekrardan 60 tl ucret ıstedıler.(100 tl yi 60 tl'ye cektıler). Telefonu gerı ıstedım tekrar samsun kvk'ya gonderdım ve dedıklerı telefonunuzun tamırı mumkun değildir.

Kvk Cihaz takibi sıtesinde ;
Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarımının mümkün olmadığı tespit edilmiştir. Cihazınınız, ücreti karşılığında aynı veya muadili bir model ile değişimine onay vermemeniz nedeniyle işlem yapılmadan hazır hale getirilmiştir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

Arkadaslar sıtede bu sekılde yazıyor fazla anlamadım ne yampalıyım yardm edermsnz ??

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
slm kardeşim cok ballısın nerede oturuyorsun oturduğun yerde ver kvk varsa ona git yoksa usta İstanbul ankarada kvk sana yeni ceptelefonu veya ücretini verecekler ona benzer aynı kalitede aynı özelikte cep telefonu verecekler birinden birini tercih edeceksin usta garanti ye gönderdiğin belgeler ile git cok şanslısı usta 2 yıl boyun uğraştım ben bozdum genpa tamir etti gönderdi ücrette almadı kısacası genpa bana çalıştı

- - - Eklendi - - -

slm kardeşim cok ballısın nerede oturuyorsun oturduğun yerde ver kvk varsa ona git yoksa usta İstanbul ankarada kvk sana yeni ceptelefonu veya ücretini verecekler ona benzer aynı kalitede aynı özelikte cep telefonu verecekler birinden birini tercih edeceksin usta garanti ye gönderdiğin belgeler ile git cok şanslısı usta 2 yıl boyun uğraştım ben bozdum genpa tamir etti gönderdi ücrette almadı kısacası genpa bana çalıştı

alp52

alp52

Üye
    Konu Sahibi
bana en yakın kvk samsunda var sitede garantı harıcı yazıyor ve teslimat beklıyor yazıyo ya parasını alacagım yada yenı bır telefon yanı ?

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
orda tam ne yazıyorsa yaz yolla ben sana söylüyüm bekliyorum

- - - Eklendi - - -

bende cok gönderdim 15 kez gönder genpaya para hiç ödemedim fatura 0 tl yazıyordu

alp52

alp52

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarımının mümkün olmadığı tespit edilmiştir. Cihazınınız,ücreti karşılığında aynı veya muadili bir model ile değişimine onay vermemeniznedeniyle işlem yapılmadan hazır hale getirilmiştir. Saygılarımızla, KVK Teknik ServisHizmetleri ve Tic. A.Ş. yazıyor

eceaydin

Üye
gecmis olsun. Değişimi kabul etmemis gorunuyon veya ben oyle okudum. Yani yeni tel. Verilmicek galiba ve son olarak hazır hale getirmek bana gore tamiri yapılmıs veya onaylamadığın icin aynen iade edecekler. Yine bozulursa tekrar gonder. Yanlıs hatırlamıyorsam. Aynı arızayı 30 gun icinde 3 kere veya 30 gun icinde 4 kere farklı arıza yaparsa veya 20 is gununden fazla tamirde kalırsa teli kullanamadığından dolayı yenisiyle değistirmesini talep edebilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt