alp52
Üye
Kvk Konusunda Yardımmm...!!!
Telefonum Acılmamakla beraber sadece titriyordu ekrana goruntu gelmıyordu. İki sefer Samsun Kvk'ya gonderdım ilk seferde telefonumda sıvı teması olmaması halinde sıvı teması var dedıler ve 100 tl ücret ıstedıler(Ekran tuş takımı icerısındekı ıkı uc tane entegrenın degısecegını soyledıler) Aradan ıkı gun gectıkden sonra kvk tarafından arandım ve ekranın degısmeyecegını sadece tus takımının degısecegını soyledıler ve tekrardan 60 tl ucret ıstedıler.(100 tl yi 60 tl'ye cektıler). Telefonu gerı ıstedım tekrar samsun kvk'ya gonderdım ve dedıklerı telefonunuzun tamırı mumkun değildir.
Kvk Cihaz takibi sıtesinde ;
Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarımının mümkün olmadığı tespit edilmiştir. Cihazınınız, ücreti karşılığında aynı veya muadili bir model ile değişimine onay vermemeniz nedeniyle işlem yapılmadan hazır hale getirilmiştir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Arkadaslar sıtede bu sekılde yazıyor fazla anlamadım ne yampalıyım yardm edermsnz ??
Kvk Cihaz takibi sıtesinde ;
Sayın Müşterimiz; Cihazınızın onarımının mümkün olmadığı tespit edilmiştir. Cihazınınız, ücreti karşılığında aynı veya muadili bir model ile değişimine onay vermemeniz nedeniyle işlem yapılmadan hazır hale getirilmiştir. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Arkadaslar sıtede bu sekılde yazıyor fazla anlamadım ne yampalıyım yardm edermsnz ??