furkan5800
Üye
kuzenimin 5800 suya düştü ve kurtardım nasıl mı konuya gel
ewet ilk olarak kuzenimin annesi temizlik yaparken telefon cebinde kovaya düştü osırada yanından geçiodum ve ilk olara telfonu sudan çıkarıp ortalama 4 saniyede bataryayı çıkardım ardından simkartı sonra güzelce kuruladımadında ondan diş fırcası kulak çubuğu pamuk ve benzeri malzemeler istedim hemen getirdi bide 5gen tornevida sonrdum ve evdeki alet çantasında varmış allahtan ilk dışının kurulama işlemi bitince sim kart yerinden elektrik süpürgesiyle çekebildiimiz kadar suyu çektik ardından telefonu 500 gr prinç ile dolu plastik kaba gömdük ardında telefonu 48 saat orada beklettik aslında işlem tm dı yani telefon şuan kullanılabilir ama ben emin olmak için kuzenin telini masa lambası eşliinde itina ilesöktüm telefon kupkuruydu fakat ben lcd ekran dışında heryeri sildim lcd ekranıda yumşak diş fırçasıyla sildim ardından fırçanın ve bezin yeterli oamadıı yerlerikulakçubuğla sildim şimdi en ÖNEMLİ AŞAMA dişfırçası tinere batırılır ve telefonun ekranı dışındaki heryer itina ile silinir ve azcık kurulanır tinerle simemin sebebi ileride oksit olmaması ardında telefon bir beze sarılarak pirinç içinde 8 saat bekletilir VE GÜLE GÜLE KULLANILIR
Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM KORKMAYIN MAUSE AŞINMAZ
--------------- Ekleme ---------------
ewt ilk yorum kimden gelcek
Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM KORKMAYIN MAUSE AŞINMAZ

--------------- Ekleme ---------------
ewt ilk yorum kimden gelcek