Kusura bakmayın bütün yolları denedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın bütün yolları denedim
Öncelikle özür dilerim konu açtığım için ama affedin ben 2 haftadır e71imi hacklemeye çalışıyorum siteden yazan çoğu yolu denedim ama yinede beceremedim sertifika almak istedim ama onuda yapamadım artık sertifika verilmiyomuş bende bazı arkadaşlara özel mesaj attım fakat cevap alamadım dün gece 3 e kadar uğraştım beceremedim yine bi konu açıyım dedim belki ilgilenirler şimdiden teşekkür ediyorum telefonumun sürümü 500.21.009 rm-346.

celibar

celibar

Üye
S^3 sistem modifikasyon bölümünde Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm symbian Telefonlara Hack adlı konuya bak veya google'dan konuyu ara...telefondan yazdığım için link veremiyorum.

waycell

waycell

Üye
Öncelikle özür dilerim konu açtığım için ama affedin ben 2 haftadır e71imi hacklemeye çalışıyorum siteden yazan çoğu yolu denedim ama yinede beceremedim sertifika almak istedim ama onuda yapamadım artık sertifika verilmiyomuş bende bazı arkadaşlara özel mesaj attım fakat cevap alamadım dün gece 3 e kadar uğraştım beceremedim yine bi konu açıyım dedim belki ilgilenirler şimdiden teşekkür ediyorum telefonumun sürümü 500.21.009 rm-346.

senin için upload ettim gerekli açıklamalar mevcut takıldığın yerde mesaj at byardımcı olurum

Symbianist

Symbianist

Üye
Evet

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim çok sağolun.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Üst konuda anlatıldığı şekilde h.ackleseydin 15dk nı alırdı :oke:

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
Olmamış ya biri kırmızıbiri yeşil yanıyo forumda onada çözümvar onuda denedim olmadı yine neyse olmuyosa zorlamıyım forumda bişey daha okudum n95 için yeni sürüm gelicek diye okudum bildiğim kadarıyla n95 le e71 in sürümleri gelicekmiş bide onu yaptıktan sonra denerim

ltn53

Üye
    Konu Sahibi
Ben dün babamın n79unu hackledim her programı yükliyebiliyorum fakat benimkinede aynı işlem olmuyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...