C7-C6-01-701-700-E7-Hackli-belle Romlari Istekler uzerine yapildi

Sponsorlu Bağlantılar

Benim uygulamalarimdan memnunmusunuz?

• Evet

Kullanılan: 38 90.5%
  • Hayir

Kullanılan: 4 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    42
By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
kurtuluş hocam bütün widgetler eklenmiş mi yoksa sadece Romda calisan widgetler mi yüklü ...???

beyazkoza75

beyazkoza75

Üye
eline emeğine sağlık çok iyi olmuş

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
syn ve sevgili kurtulş hocam senden bir istirhamım olacak elimde tamamen şeffaf sis halinde widgetler var bunları zahmet olmazsa rom a gömüp paylaşabilirmisin tabi modlarla birlikte bence harukulade bi iş olacak tabi sizde kabul edersenız ben daha yenı olduğum için beceremedım nokia yazısı çıktı açılmadı cihazım sadece rofs 2 yi düzenledim kafama göre ama bilmiyorum tabi ilk olduğu için herhalde çok çalışmak lazım bu duruma

buyrun hocam link burada yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 02:21:01 ---------- Yazıldı @ 02:12:54 ----------

tabi hocam senin modlarıda unutmayalım n9 stili saat vs.. paylaşımlarını 5800 ımdan beri takip ediyorum her zaman stabil her zaman sorunsuzdu başarılarının devamı dilerim herşey için eline emeğine sağlık teşekkürler

ciwan__47

ciwan__47

Üye
çok yararlı bi konu olmuş olacak.. Tebrikler ve teşekkürler.. En yakın zamanda deneyecem:) tsk tsk tsk:)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
hocam ekolayzer açılmıyor tıkladığında

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
syn ve sevgili kurtulş hocam senden bir istirhamım olacak elimde tamamen şeffaf sis halinde widgetler var bunları zahmet olmazsa rom a gömüp paylaşabilirmisin tabi modlarla birlikte bence harukulade bi iş olacak tabi sizde kabul edersenız ben daha yenı olduğum için beceremedım nokia yazısı çıktı açılmadı cihazım sadece rofs 2 yi düzenledim kafama göre ama bilmiyorum tabi ilk olduğu için herhalde çok çalışmak lazım bu duruma

buyrun hocam link burada yardımcı olursanız sevinirim

----------Eklendi @ 02:21:01 ---------- Yazıldı @ 02:12:54 ----------

tabi hocam senin modlarıda unutmayalım n9 stili saat vs.. paylaşımlarını 5800 ımdan beri takip ediyorum her zaman stabil her zaman sorunsuzdu başarılarının devamı dilerim herşey için eline emeğine sağlık teşekkürler

Dogru yapmissiniz fakat acilmamasinin sebi cok basit core dosyasini rofs2'nin tanimasini yani kilidini acmaniz gerekiyordu oda cok basit cookerla acip core'yi cookerin üzerinde kilit isaretine tiklayinca kucuk bir pencere acilaca 2B yazar 2C yapip paketliyceksiniz 3 bolumude sorun olmadan kullanicaksiniz fakat once rofs1 yazana tiklayip romu genisletin bukadar.

----------Eklendi @ 10:27:18 ---------- Yazıldı @ 10:25:21 ----------

hocam ekolayzer açılmıyor tıkladığında

O uda icine atilmasi gerekiyor forumda recepozmen sis olarak yayinlamisti onu yuklein acilir bulamazsaniz ben eklerim.

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
hocam saol dediğiniz gibi yaptım ama bu seferde yüklemiş olduğum widgwetler ana ekranda ekle dediğim zaman sürekli yükleniyor gözüküyo bu nedeen dir hiç açılmıyo

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye

Dogru yapmissiniz fakat acilmamasinin sebi cok basit core dosyasini rofs2'nin tanimasini yani kilidini acmaniz gerekiyordu oda cok basit cookerla acip core'yi cookerin üzerinde kilit isaretine tiklayinca kucuk bir pencere acilaca 2B yazar 2C yapip paketliyceksiniz 3 bolumude sorun olmadan kullanicaksiniz fakat once rofs1 yazana tiklayip romu genisletin bukadar.

----------Eklendi @ 10:27:18 ---------- Yazıldı @ 10:25:21 ----------

O uda icine atilmasi gerekiyor forumda recepozmen sis olarak yayinlamisti onu yuklein acilir bulamazsaniz ben eklerim.

Kardeşim o dediğin dosyayı yayınlarmısın ekolayzır sorununu çözelim bi şekilde ben modlama işlerinden pek anlamam bu arada kurtuluş kardeşim yazılım için teşekkürler güel bi çalışma olmuş :D

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
kurtuluş hocam soruma cevap alamadım beklıyorum ama müsait bi zamanda cevaplarsanız memnun olurum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam soruma cevap alamadım beklıyorum ama müsait bi zamanda cevaplarsanız memnun olurum
tamam peki eklentilerinizi roma ekliyorsunu fakat ekledikleriniz romda calisabilen olmasi gerekiyor her widget rom icinde calismaz

kisaca ecom dosyasi yazilmadan romda calismaz widgetler.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
kurtuluş hocam yükledim sorun yok gayet ii ama bende şöyle bi sorun ortaya çıktı.. Tüm müzikleri görmedi sadece 220 şarkı görünüyo güncelleme yapıyorum kütüphaneyi ama yeterli hafıza yok diyor.. Neden olabilir acaba..??

ciwan__47

ciwan__47

Üye
müzik çalarda güncelleme yaparken diskte yeterli alan yok diyor ama yer war neden oyle oldu anlamadım bi çözüm lütfen..

----------Eklendi @ 05:07:14 ---------- Yazıldı @ 04:27:12 ----------

sorunu çözdüm:) sorun patcherdeki tüm yamalari açtığım için öyle oldu sanırım hepsini kapatınca oldu.. Tabi yeniden başlattıktan sonra..:)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
eline sağlık abi. coook küçücük sorunlar olsada süper olmus :) emeğine sağlık

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
peki hocam bu ecom dosyası dediğiniz şey nedir üstesinden nasıl geliriz

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
Bu rompacher programınn içindeki pach ler ne işe yarıyo yardımcı olursanız sevinirm yangilerini aktf etmk gerkiyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki hocam bu ecom dosyası dediğiniz şey nedir üstesinden nasıl geliriz
ecom yazmaniz gerekiyor rom icin ama benim paylastiklarim var rom icinde calisanlari yani suan ustunde olanlar imzama tikla arsive ulas ;)
Bu rompacher programınn içindeki pach ler ne işe yarıyo yardımcı olursanız sevinirm yangilerini aktf etmk gerkiyo
onlar suan hic ise yaramiyor sadece silemediniz dosya olursa openall isaretleyip silebilirsiniz.gerilerini hic ellemeyin

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye

ecom yazmaniz gerekiyor rom icin ama benim paylastiklarim var rom icinde calisanlari yani suan ustunde olanlar imzama tikla arsive ulas ;)

onlar suan hic ise yaramiyor sadece silemediniz dosya olursa openall isaretleyip silebilirsiniz.gerilerini hic ellemeyin

tamam hocam teşekkr ettm ilgilendğn için

Üst Alt