Gerekenden fazla widget var herbirinden ikitanekurtuluş hocam bütün widgetler eklenmiş mi yoksa sadece Romda calisan widgetler mi yüklü ...???

syn ve sevgili kurtulş hocam senden bir istirhamım olacak elimde tamamen şeffaf sis halinde widgetler var bunları zahmet olmazsa rom a gömüp paylaşabilirmisin tabi modlarla birlikte bence harukulade bi iş olacak tabi sizde kabul edersenız ben daha yenı olduğum için beceremedım nokia yazısı çıktı açılmadı cihazım sadece rofs 2 yi düzenledim kafama göre ama bilmiyorum tabi ilk olduğu için herhalde çok çalışmak lazım bu duruma
buyrun hocam link burada yardımcı olursanız sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 02:21:01 ---------- Yazıldı @ 02:12:54 ----------
tabi hocam senin modlarıda unutmayalım n9 stili saat vs.. paylaşımlarını 5800 ımdan beri takip ediyorum her zaman stabil her zaman sorunsuzdu başarılarının devamı dilerim herşey için eline emeğine sağlık teşekkürler
hocam ekolayzer açılmıyor tıkladığında
Dogru yapmissiniz fakat acilmamasinin sebi cok basit core dosyasini rofs2'nin tanimasini yani kilidini acmaniz gerekiyordu oda cok basit cookerla acip core'yi cookerin üzerinde kilit isaretine tiklayinca kucuk bir pencere acilaca 2B yazar 2C yapip paketliyceksiniz 3 bolumude sorun olmadan kullanicaksiniz fakat once rofs1 yazana tiklayip romu genisletin bukadar.
----------Eklendi @ 10:27:18 ---------- Yazıldı @ 10:25:21 ----------
O uda icine atilmasi gerekiyor forumda recepozmen sis olarak yayinlamisti onu yuklein acilir bulamazsaniz ben eklerim.

Kardeşim o dediğin dosyayı yayınlarmısın ekolayzır sorununu çözelim bi şekilde ben modlama işlerinden pek anlamam bu arada kurtuluş kardeşim yazılım için teşekkürler güel bi çalışma olmuş![]()
buyur kardeşim bu modu kurdum recep kardeş sağolsun yapmış
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/ekolayzer-duzenleme-modu-612085.html
tamam peki eklentilerinizi roma ekliyorsunu fakat ekledikleriniz romda calisabilen olmasi gerekiyor her widget rom icinde calismazkurtuluş hocam soruma cevap alamadım beklıyorum ama müsait bi zamanda cevaplarsanız memnun olurum
sorun patcherdeki tüm yamalari açtığım için öyle oldu sanırım hepsini kapatınca oldu.. Tabi yeniden başlattıktan sonra..
ecom yazmaniz gerekiyor rom icin ama benim paylastiklarim var rom icinde calisanlari yani suan ustunde olanlar imzama tikla arsive ulaspeki hocam bu ecom dosyası dediğiniz şey nedir üstesinden nasıl geliriz
onlar suan hic ise yaramiyor sadece silemediniz dosya olursa openall isaretleyip silebilirsiniz.gerilerini hic ellemeyinBu rompacher programınn içindeki pach ler ne işe yarıyo yardımcı olursanız sevinirm yangilerini aktf etmk gerkiyo
ecom yazmaniz gerekiyor rom icin ama benim paylastiklarim var rom icinde calisanlari yani suan ustunde olanlar imzama tikla arsive ulas
onlar suan hic ise yaramiyor sadece silemediniz dosya olursa openall isaretleyip silebilirsiniz.gerilerini hic ellemeyin