C7-C6-01-701-700-E7-Hackli-belle Romlari Istekler uzerine yapildi

Sponsorlu Bağlantılar

Benim uygulamalarimdan memnunmusunuz?

• Evet

Kullanılan: 38 90.5%
  • Hayir

Kullanılan: 4 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    42
C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
anladım hocam saolasın peki senınle paylaştığım widgetler gerçekten harukulade onlarada bi el atsan hocam çok iyi olur aslında widgetler tamamen şefaf arka planı hiç etkilemiyolar yaparsan çok sevinirim ve paylaşırız arkadaslarla emınım herkesın çok hoşuna gidecektir örnek olarak resimler bunlar hocam

----------Eklendi @ 20:36:56 ---------- Yazıldı @ 20:34:27 ----------

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sonunda istediğim oldu sağolasın Kurtuluş Abim çok sağolasın o güzel ellerin dert görmesin inşallah iyi ki varsın . :alkis :tşk: :sarıl:

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
Kurtuluş kardeş benim tel arada reset atıyo neden bu yazılımı yükledikten sonra telefonumun markası n701 yardımcı olursan sevinirim

telepati75

telepati75

Üye
Arkadaşlar ben c6-01 e yükledim. Bu gün kamera tuşundan kamerayı açmak istediğimde telefon reset attı. Hart format attım hala düzelmiyor. kamera tuşundan her kamerayı açmak istediğim de reset atıyor. Ayrıca web sayfasından video izlerkende her zaman olmasada zaman zaman telefon komple kendine reset atıyor. Başka arkadaşlarda da oluyor mu yoksa bana mahsus bir sorun mu? Cevaplarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
Kurtuluş kardeş yardımcı olursan seviniriz ben bide vifi den Ovi ye bağlanamıyorum haritaları kullanamıyorum internet ayarlarından erişim noktasını seçin diyo ama olmuyor Ovi ye bağlanamıyorum internet tarayıcı çalışmıyor bende bide arada reset atıyo tel bu yazılımı gözden geçirirsen iyi olur kardeş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yarin yola gitmeden hallederim.
Fakat soryn yasayanlar ropacher yamalarini iptal edebilirlermi onlarin onaylanmasi sorun yaratiyor.kesinlikle hic biri aktif olmamali
Iptal edilirse kesinlikle sorunlariniz hallolucak.
bilgi bekliyorum

emr353

emr353

Üye
Yarin yola gitmeden hallederim.
Fakat soryn yasayanlar ropacher yamalarini iptal edebilirlermi onlarin onaylanmasi sorun yaratiyor.kesinlikle hic biri aktif olmamali
Iptal edilirse kesinlikle sorunlariniz hallolucak.
bilgi bekliyorum

Abi rompacther deki herşeyi kapattım. Telefon süper oldu. Arkadaşların dediği gibi en ufak bi işlemde donma kasma gibi problemler yaşıyordum. Şimdi düzeldi. Bu pachlerden hangilerini aktif etmemiz lazım sistem dosyalarını görmek için olanlar dışında.

Pacthleri kapattım biraz kullandım. Sadece kameradan çıkarken bi kasma oluyor. Menü tuşuna basınca ekran geliyor fakat arka planda kamera çalışıyor. Bu sorunuda kendimce çözdüm. Sol taraftaki geri tuşunu kullanmıyorum seçenekler çıkış yapınca sorun olmuyor. 10 numara cfw. Kurtuluş abi ellerin dert görmesin. Teşekkürler...

ciwan__47

ciwan__47

Üye
arama gelirken ışığın ekranın yanıp sönmesini istemiyorum bunu düzeltebilir miyim? Nasıl?

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yokmu bi çözüm...???

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
kurtuluş kardeş bi el şu işe senden yardım bekliyoruz

---------- Eklendi @ 13:59:21 ---------- Yazıldı @ 13:58:46 ----------

internete bağlanacağım zaman da bazen bağlantı yok diyo nete bağlanmıyo

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
kurulum caf ile mi yoksa phonex ilem i yapılıyor ??
ya bide bunda sadece 2 dosya var diğerleri olmadan nasıl kuruulacak bu :) hoca

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum caf ile mi yoksa phonex ilem i yapılıyor ??
ya bide bunda sadece 2 dosya var diğerleri olmadan nasıl kuruulacak bu :) hoca

flash phoenıx ıle yapıcaksınız core ve rofs2 harıc dıgerlerini navifirmden indiriceksiniz.

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
Kuruluş kardeş yazılımı düzenlemeyi düşünüyor musun ?

uribaju

uribaju

Üye
teşekkürler yeni değişik görünümlü widget yüklemeye kalktığımda bazılarını yükleyebiliyorum ancak bazılarında yarıya gelince yüklenemedi deyip atıyor bu sorunun çözümü nedir acaba?

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
internete bağlanacağım zaman bağlantı yok hatası veriyo neden durup dururken bu hatayı yeriyoo hala yardımcı olmanı bekliyorum kurtuluş kardeş yazılımı çıkardın hiç ilgilenmiyon aıyp ediyon

Üst Alt