kurtuluş v4 atom bebek sorun yaptı yardm lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş v4 atom bebek sorun yaptı yardm lütfen
arkadaslar kurtuluş kardeşın cfw sini telefonuma yükledm herşey çok güzel fakat atom bebek çalışmıyor tıklıyorum ekran kararıyor sonra menüye dönüyor yani açılmıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin .

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yeni yazılım yükliyecek halin yok ya oyunu kaldır

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
dostum kurtuluş abi ile irtibata Geç istersen flash player ile ilgili Bi sıkıntı olabilir. Bi ona danış bakalım.

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
yaren kardeş gerekirse yüklerim boşuna nden internet ve sms ye para ödeyeyim kı .

Wade flash 3

bende öyle düşündüm mesaj gönderdim ama hala cevap yok ne olacak bilmiyorum..

slant1111

slant1111

Üye
bi tekrar flash at istersen

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
sendede kurtulus mu var sorun yapiyormu atom bebek ?

slant1111

slant1111

Üye
Bende kurtuluş yok ama hiç duymadım böyle sorunu,flash lite da sorun olmalı :hmmm

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
evet bende öyle düşünüyorum. Bu flash i bir yerden bulup yükleyemezmiyim ?

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
bende de kurtuluş var ama atom bebek de sıkıntı yok.

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
dead flas attım sorun ondan kaynaklanabilrmi acaba ? Bide normal flaş atarak deniyimmi?

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Kardeşim o zaman Flash Player'de bir sıkıntı var. Dead Flash problem oluşturmuş olabilir, bilemiyorum. Fikrimce Kurtuluş v4'ü tekrar flashlamanda fayda var. Dene kardeşim tekrar bir flash at, denemekten zarar çıkmaz. :)

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
kardes kotulemek gbi olmasin ama bana taylorun ki daha stabil ve hizli geldi bu yùzdn tekrar v7 yùkledm atom bebekte sorunsuz calisiyor ayrica browser ve calisan uygulmalari gorme de fp1 gibi yalnizca tùrkce dgl

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
kardes kotulemek gbi olmasin ama bana taylorun ki daha stabil ve hizli geldi bu yùzdn tekrar v7 yùkledm atom bebekte sorunsuz calisiyor ayrica browser ve calisan uygulmalari gorme de fp1 gibi yalnizca tùrkce dgl

doğrudur genç kişiye göre değişir. :) problem çözüldüğüne göre konu kilitlenebilir. :)

ggokhan008

Üye
    Konu Sahibi
evet kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...