Haber Kurtlar Vadisi Pusu Ve Nokia Lumia 1020

Konu Sahibi
Engin Pess diyorum bu ne hız Eline emeğine sağlık

Tepkiler: Esendağlı
bu konu açıldı diye biliyorum biri fragmanında polatın elinde gördüm demişti konuda

Tepkiler: man20
    Konu Sahibi
Ozaman Engin "Abi" emeğine sağlık. İhtiyarlığın böyleyse

beyler bu sarı kadının elinde de lumia 925 vardı fark ettinizmi bilmem. Bu elifin anne sandığı sarı kadın.

Tepkiler: umutgidik

BLasTeaR

Üye

burada da L 925

Son düzenleme:
Tepkiler: Pikkaccu, Invoke ve umutgidik
    Konu Sahibi
Dizinin ismide değişmiş beyler, Kurtlar Vadisi Lumia Olmuş eline sağlık L925 SS'i için dostum

Tepkiler: ahmet_0063

zorbaa

Üye
margerittede 925 vardikarada once bi iPhone 3 vardi sonra samsung oldu gibi

şu Polat daki rahatlığa bakarmısınız sanki "haha bende 1020 var siz hala?" der gibi.

Tepkiler: umutgidik
    Konu Sahibi
Yalnız ikinci resimde kamerayı vurgulamak için polatın telefon tutuş şekline bakın Kamerayı kapatmamak için epey zorlamış kendini.

Tepkiler: habbuj, ceza87 ve PureFood
o zaman nokia lumia kullanıcıları kulübüne lumia 1020 kullanıcısı olarak polat alemdarı ekleyelim

Tepkiler: ceza87, Invoke, umutgidik ve 1 kişi daha
önümüzdeki haftada kesin telefonuyla operasyon resimlerini makro çekip telefondan uyduya bağlanıp amerikadaki ajanlarıyla görüntülü görüşme yaparken aynı anda resimlerin üzerinde oynama yapar .. Sonra abdulhey gelip abi nereden buldun o telefonu der ve nokia satışlarında patlama olur ..

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Ccihat67

papakudioflu

Emekli Yönetici
hatta oldu olucak bir dahaki hafta heyet toplantısını skype uzerinden konferans goruntulu goruşme olarak yapsın

Tepkiler: Ccihat67
hatta oldu olucak bir dahaki hafta heyet toplantısını skype uzerinden konferans goruntulu goruşme olarak yapsın

haha kurtlar vadisi bu 10 senede kaç tane ülke devirdiler hepsinden sağlam çıktılar onu da yaparlar ama bence wechat,line falan kullanırlar aradan onlarında reklam işi çıkar : )

Tepkiler: Ccihat67