Kuran'a Yapılan Saygısızlık Lütfen Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
13-15 yasında ecnebi bi veletin kendi basına salakca yaptıı siteyi bizim vatansever(!) dini bütün(!) arkadaslarımız her yere SAYGISIZLIK! ALLAHSIZLAAAR! diye yaymasa siteden yapan veledin 3-5 arkadası dısında kimsenin haberi olmicak
su konuyu 100 kişi görüntülemiş olsa tebrik ederim artık o siteyi tanıyan 100 kişi daha kazandırdın.
hadi bunu diger forumlara acarak dini görevini yap(!) ve siteye hit kazandırarak adsense lerden para almasını sagla,tebrik ederim arkadasım

ztn arkadaşın amacı siteye girmemiz değil siteyi hacklememiz

yasirarslan

yasirarslan

Üye
şerefsizler

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Serefsiz ler ya :@

uniqe

uniqe

Üye
:@ŞerefsizliK:@

CooL'n'Quiet

Üye
ztn arkadaşın amacı siteye girmemiz değil siteyi hacklememiz

yahu cıkıp burda bilmeden konusmayın arkadaslar
hack olayını banamı anlatıyorsunuz?
ben tahribat.com da mod.um yıllardır bu işin içindeyim
site indirmek ve hack kavramları adsl le gelen kolay internetle beraber net kullanımının 13lü yaslara inmesiyle olusmus bos bir kavramdır,arkadaslarına karıya kıza hava atmak isteyen ortaokul veletlerinin google a hack yazarak edindii bir kac FSO,MD5 hash cracking,exploit yoluyla script kiddy olma yoluyla yaptıı aslında HACK sandıkları gercekte DEFACE olan ve msn nicklerine %+/%+&kr@l HaCKeR^+&+^& bilmemne gibi nicklerle kaba etlerini kaldırdıkları aslında LAMERllik olan bos bir ugrastır.
bu siteyi o ellerimi sıvadım tam hackliyecektim dien elemanda dahil kimse hackleyemez olsa olsa DEFACE eder ki bu kavramı burda anlatmam sayfalar alır
kısacası türkiyedeki carpık HACK kavramı anasayfaya SQL vb tarzla injection yapıp meta tag sokma suretiyle kendi actıkları dandik free hosta attıgı matrix hazır kodlu janjanlı siyahlar içinde kurukafalı indexine yönlendirmekten ibarettir.

kısacası domainhack dısında olan defaceler söyle gelişir
ki hacklenen genelde yıllık 10 dolara acılmıs dandik ötesi bir hosttur
x: abi türk heykırla hım höm hım adlı sitemizi hacklemiş ana sayfaya index atmıs
y: hmm kimmiş ne istiolarmıs neyin nesiymiş
x: abü türk heykırlarmıs vatan millet sakarya hım höm hım (ülke netten kurtuluyo ya)
y:taam db yi backuplayın olsun bitsin

sonuc: 2 dk.da site yeniden eskisi gibi..
ve bu 2 dakka içinde bunu zon-h adlı lamer sayacına mirror alarak arkadaslarına bakın la ben böööyyüüük heygırım indirdim siteyi vs vs diyerek lamerliine lamerlik katar

sonuc olarak
önce hack ve deface ardından hacker ve lamer kavramlarını öğrenin sonra konusun yok biz siteyi indircektik vs vs sizin indirdik dediiniz site 2 dk içinde farkedilir ve 2 dk.da db den backuplanır elde edilen 4 dk ile kendinizi avutursunuz o kadar..

o sagda solda gezen TuRkHaCkEr , HaCKeRBoyzZZ vs gibi vatan millet din ayagına uye toplayan ve nickleri bu tarz ortaokul sablonu olan tiplerede inanmayın piyasada 2 trojan kullanan 2 exploit kullanan anında heykır oluyor
sanırım bu her türkün asker dogması gibi masallah yurdumda her türk hacker doguyor :|

neyse konuscak cok sey varda önce bu kavramlar hakkında bilgi sahibi olun sonra burda bana amacımız hit deil site indirme vs vs gibi laflar edin

ve son olarak sunu düşünün bu konuya bakan 100 küsur insana ragmen siteyi hackleye(!) oldumu?hayır
o zaman bu ne demektir?site su andan itibaren 100 hit kazandı bunu 10 centten hesaplayın sayenizde site 10 dolar kazandı debrik ederim dostalrım..

Nazy

Nazy

Üye
yahu cıkıp burda bilmeden konusmayın arkadaslar
hack olayını banamı anlatıyorsunuz?
ben tahribat.com da mod.um yıllardır bu işin içindeyim
site indirmek ve hack kavramları adsl le gelen kolay internetle beraber net kullanımının 13lü yaslara inmesiyle olusmus bos bir kavramdır,arkadaslarına karıya kıza hava atmak isteyen ortaokul veletlerinin google a hack yazarak edindii bir kac FSO,MD5 hash -ing,exploit yoluyla script kiddy olma yoluyla yaptıı aslında HACK sandıkları gercekte DEFACE olan ve msn nicklerine %+/%+&kr@l HaCKeR^+&+^& bilmemne gibi nicklerle kaba etlerini kaldırdıkları aslında LAMERllik olan bos bir ugrastır.
bu siteyi o ellerimi sıvadım tam hackliyecektim dien elemanda dahil kimse hackleyemez olsa olsa DEFACE eder ki bu kavramı burda anlatmam sayfalar alır
kısacası türkiyedeki carpık HACK kavramı anasayfaya SQL vb tarzla injection yapıp meta tag sokma suretiyle kendi actıkları dandik free hosta attıgı matrix hazır kodlu janjanlı siyahlar içinde kurukafalı indexine yönlendirmekten ibarettir.

kısacası domainhack dısında olan defaceler söyle gelişir
ki hacklenen genelde yıllık 10 dolara acılmıs dandik ötesi bir hosttur
x: abi türk heykırla hım höm hım adlı sitemizi hacklemiş ana sayfaya index atmıs
y: hmm kimmiş ne istiolarmıs neyin nesiymiş
x: abü türk heykırlarmıs vatan millet sakarya hım höm hım (ülke netten kurtuluyo ya)
y:taam db yi backuplayın olsun bitsin

sonuc: 2 dk.da site yeniden eskisi gibi..
ve bu 2 dakka içinde bunu zon-h adlı lamer sayacına mirror alarak arkadaslarına bakın la ben böööyyüüük heygırım indirdim siteyi vs vs diyerek lamerliine lamerlik katar

sonuc olarak
önce hack ve deface ardından hacker ve lamer kavramlarını öğrenin sonra konusun yok biz siteyi indircektik vs vs sizin indirdik dediiniz site 2 dk içinde farkedilir ve 2 dk.da db den backuplanır elde edilen 4 dk ile kendinizi avutursunuz o kadar..

o sagda solda gezen TuRkHaCkEr , HaCKeRBoyzZZ vs gibi vatan millet din ayagına uye toplayan ve nickleri bu tarz ortaokul sablonu olan tiplerede inanmayın piyasada 2 trojan kullanan 2 exploit kullanan anında heykır oluyor
sanırım bu her türkün asker dogması gibi masallah yurdumda her türk hacker doguyor :|

neyse konuscak cok sey varda önce bu kavramlar hakkında bilgi sahibi olun sonra burda bana amacımız hit deil site indirme vs vs gibi laflar edin

ve son olarak sunu düşünün bu konuya bakan 100 küsur insana ragmen siteyi hackleye(!) oldumu?hayır
o zaman bu ne demektir?site su andan itibaren 100 hit kazandı bunu 10 centten hesaplayın sayenizde site 10 dolar kazandı debrik ederim dostalrım..

Haklı Olabilirsin Benim Hack ile ilgili bilgim senin kadar değildir
ama benim önerim hack değildi zaten blogger.com un şikayet özelliğini kullanmak.
eğer şikeyet edersek blog kapatılır veya haber kaldırlır....
ayını youtube da uygunsuz bir video yu flag etmek gibi:)

_KadirşinaS_

Üye
Evet en azından blogun kapanması için birşeyler yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
white_pearls

white_pearls

Üye
açılmıyooooooooor

semazen13

semazen13

Üye
sanırım siteyi çökertmişler...inşallah

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şerefsizler bunlar allah belalarını verecektir umarım rabbim bunları o klozetin içinde kafalrı girmiş şekilde gebertir inşallah

ebuş...

ebuş...

Üye
ALLAH ISLAH ETSİN.... bundan baska diyeceğimiz birşey olmamalı sakın ağzınızı bozmayın biz müslümanlara güzellik yakışır...

Adilx05

Adilx05

Üye
Site Tarafımdan Çökertilecek İnşallah....

--------------- Ekleme ---------------

Beyler Site Veritabanına 3 Kere Saldırı düzenlendi ancak şerfsiz yedeğini almış ne yaparsak yapalım site böyle kalcak Sadece 2 veya 1. sınıf bi hacker bu işi çözebilir Ben bu Sitelere Arka kağıdan Giremem ama onlar girebilir...

● aLuvi ●

Üye
Evet Girdim Adamların Yaptığı Şeye Bak Hadi Bizde İncil'e Yapalım Değilmi Ha ! ?
Halla Halla :S !

Tuba

Tuba

Üye
● aLuvi ●;2308572' Alıntı:
Evet Girdim Adamların Yaptığı Şeye Bak Hadi Bizde İncil'e Yapalım Değilmi Ha ! ?
Halla Halla :S !

arkadaşım evet yaptıkları gerçekten doğru değil ama senin bunu demende olmaz çünkü incil de Allah'ın kitabıdır... 'tahrif etmişlerdir ama yine yapanlar sorumludur' Hatta Tevrat ve Zebur da Allah'ın kitabıdır...bizim yapacağımız onların yaptığına karşılık bizimde hata işlemememiz olsa gerek, bu işlerden anlamam ama site bi şekilde kapatılabilir mi bilmiyorum ama bizim davranışımız bu olmamalı diyorum...
ve bu ayeti ekliyorum: Nisa suresi 140. ayet

4:140 - Allah size Kitab (Kur'an)da: "Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini ve onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, başka bir söze geçmedikleri müddetçe, o kâfirlerle oturmayın. Aksi halde siz de onlar gibi olursunuz" diye hüküm indirdi. Muhakkak ki Allah, münafıkların ve kâfirlerin hepsini cehennemde toplayacaktır.

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
:off:şerefsizler yha olmaz boyle bişey sinirim bozuldu şimdi yha elimden gelse o fotoları hazırlayanın ....... töbe töbe :off:bu ne yha olmaz bu kadar da yerimde duramıyom :off:yaptıkları yanına kalmaz inşallah allaha havale edelim :off:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Adiler..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
töbe töbee allahım bune yaa hepsini sallandırmak lazım ser*****ler :off::off:

● aLuvi ●

Üye
arkadaşım evet yaptıkları gerçekten doğru değil ama senin bunu demende olmaz çünkü incil de Allah'ın kitabıdır...

Ben O Anlamda Demek İstemedim '' Empati Kursalar Nasıl Olur Acaba ! '' Demek İstedim .. :hmmm

Tuba

Tuba

Üye
tamam Burak. ameller niyetlere göredir...kalblerde olanı sadece Allah bilir...ben kimsenin hataya düşmesini istemem kendimde dahil...kusura bakma yanlış anlamışım öyle ise...empati???? bilmem!!!! oda benim pek içime sinmiyor...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Onlar öyle diye bizim de öyle olmamız gerekmez, biz Müslümanız...
Bir müslüman hiçbir dine saygısızlık etmez...
Zaten bunun bilincide olsalar bunun bizi etkilemediğinin farkında olurlardı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt