yahu cıkıp burda bilmeden konusmayın arkadaslar
hack olayını banamı anlatıyorsunuz?
ben tahribat.com da mod.um yıllardır bu işin içindeyim
site indirmek ve hack kavramları adsl le gelen kolay internetle beraber net kullanımının 13lü yaslara inmesiyle olusmus bos bir kavramdır,arkadaslarına karıya kıza hava atmak isteyen ortaokul veletlerinin google a hack yazarak edindii bir kac FSO,MD5 hash -ing,exploit yoluyla script kiddy olma yoluyla yaptıı aslında HACK sandıkları gercekte DEFACE olan ve msn nicklerine %+/%+&kr@l HaCKeR^+&+^& bilmemne gibi nicklerle kaba etlerini kaldırdıkları aslında LAMERllik olan bos bir ugrastır.
bu siteyi o ellerimi sıvadım tam hackliyecektim dien elemanda dahil kimse hackleyemez olsa olsa DEFACE eder ki bu kavramı burda anlatmam sayfalar alır
kısacası türkiyedeki carpık HACK kavramı anasayfaya SQL vb tarzla injection yapıp meta tag sokma suretiyle kendi actıkları dandik free hosta attıgı matrix hazır kodlu janjanlı siyahlar içinde kurukafalı indexine yönlendirmekten ibarettir.
kısacası domainhack dısında olan defaceler söyle gelişir
ki hacklenen genelde yıllık 10 dolara acılmıs dandik ötesi bir hosttur
x: abi türk heykırla hım höm hım adlı sitemizi hacklemiş ana sayfaya index atmıs
y: hmm kimmiş ne istiolarmıs neyin nesiymiş
x: abü türk heykırlarmıs vatan millet sakarya hım höm hım (ülke netten kurtuluyo ya)
y:taam db yi backuplayın olsun bitsin
sonuc: 2 dk.da site yeniden eskisi gibi..
ve bu 2 dakka içinde bunu zon-h adlı lamer sayacına mirror alarak arkadaslarına bakın la ben böööyyüüük heygırım indirdim siteyi vs vs diyerek lamerliine lamerlik katar
sonuc olarak
önce hack ve deface ardından hacker ve lamer kavramlarını öğrenin sonra konusun yok biz siteyi indircektik vs vs sizin indirdik dediiniz site 2 dk içinde farkedilir ve 2 dk.da db den backuplanır elde edilen 4 dk ile kendinizi avutursunuz o kadar..
o sagda solda gezen TuRkHaCkEr , HaCKeRBoyzZZ vs gibi vatan millet din ayagına uye toplayan ve nickleri bu tarz ortaokul sablonu olan tiplerede inanmayın piyasada 2 trojan kullanan 2 exploit kullanan anında heykır oluyor
sanırım bu her türkün asker dogması gibi masallah yurdumda her türk hacker doguyor
neyse konuscak cok sey varda önce bu kavramlar hakkında bilgi sahibi olun sonra burda bana amacımız hit deil site indirme vs vs gibi laflar edin
ve son olarak sunu düşünün bu konuya bakan 100 küsur insana ragmen siteyi hackleye(!) oldumu?hayır
o zaman bu ne demektir?site su andan itibaren 100 hit kazandı bunu 10 centten hesaplayın sayenizde site 10 dolar kazandı debrik ederim dostalrım..