Kuran'a Yapılan Saygısızlık Lütfen Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamittunc2

hamittunc2

Üye
    Konu Sahibi
Kuran'a Yapılan Saygısızlık Lütfen Bakın
ALLAH RIZASI İÇİN SİTE ÇÖKERTMEYİ BİLENLER BU SİTEYİ ÇÖKERTSİN.GİRİN VE KURANA YAPILAN SAYGISIZLIĞA BAKIN

bide buraya girmeyi deneyin

buradyada giremesseniz resimleri ordan indirip gösteririm

mservank

mservank

Üye
Site açılmıyor.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ewet acılmıyor

neslein

neslein

Üye
web sayfası görüntülenemiyor

karides

Üye
Çökertmek için kollarımı sıvazlıyordum ki kardeş, biri benden önce davranmış yahu :D .

karides

Üye
girilmiyor, onlarca kez denedim kardeş; ama olmuyor. Ben İE 7 kullanıyorum ve güvenlik- gizlilik ayarlarım da default. Yani normal şartlarda havada karada girmem lazım; ama olmuyor. Neyse yarın bi de işyerinden deneriz, bakalım ne varmış?

leiche

leiche

Emekli Yönetici
girmiyor kardesim o kadar kişi denedi girmiyor

hamittunc2

hamittunc2

Üye
    Konu Sahibi
Hellboy®

Hellboy®

Üye
gırıom da resmler acılmıo

Kaptan

Kaptan

Üye
bende qiriyor :islik

mservank

mservank

Üye
Siteye girdi ama görüntüler açılmıyor.

kurt bey

kurt bey

Üye
arkadaşım sitenin adresini vererek onları istediğini yapmalarına yardımcı oluryorsun. Her tıklama onlar için kazanç. bu tıklayanlar sanki çökertecekmi hayır girip onların pisliklerini görücekler okadar. Buda onların kazancı zaten. :nono:

Nazy

Nazy

Üye
Şerefsiz Heriflerin Yaptığı Resim Burada:@

Yukarıdaki Siyah Barda Blogu İşaretle nin Üzerine Gelip Uygunsuz İçerik Bildiri Seçin Zamanla Blog Kapanır

mservank

mservank

Üye

Yukarıdaki Siyah Barda Blogu İşaretle nin Üzerine Gelip Uygunsuz İçerik Bildiri Seçin Zamanla Blog Kapanır

tamam ben yaptım .Tşkler .:)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
giriliyor beyler bnce bunların suyu ısındı bunlara da bisiler uydurmak lazım cok insafsızlar yaaawww

iremm

iremm

Üye
bu adiler sınırlarını çoktan aştı

CooL'n'Quiet

Üye
13-15 yasında ecnebi bi veletin kendi basına salakca yaptıı siteyi bizim vatansever(!) dini bütün(!) arkadaslarımız her yere SAYGISIZLIK! ALLAHSIZLAAAR! diye yaymasa siteden yapan veledin 3-5 arkadası dısında kimsenin haberi olmicak
su konuyu 100 kişi görüntülemiş olsa tebrik ederim artık o siteyi tanıyan 100 kişi daha kazandırdın.
hadi bunu diger forumlara acarak dini görevini yap(!) ve siteye hit kazandırarak adsense lerden para almasını sagla,tebrik ederim arkadasım

Nazy

Nazy

Üye
13-15 yasında ecnebi bi veletin kendi basına salakca yaptıı siteyi bizim vatansever(!) dini bütün(!) arkadaslarımız her yere SAYGISIZLIK! ALLAHSIZLAAAR! diye yaymasa siteden yapan veledin 3-5 arkadası dısında kimsenin haberi olmicak
su konuyu 100 kişi görüntülemiş olsa tebrik ederim artık o siteyi tanıyan 100 kişi daha kazandırdın.
hadi bunu diger forumlara acarak dini görevini yap(!) ve siteye hit kazandırarak adsense lerden para almasını sagla,tebrik ederim arkadasım

Kardeişim biz siteyi Yok etmeye çalışıyoruz
aşağıdaki yazıyı okumadınmı?

Yukarıdaki Siyah Barda Blogu İşaretle nin Üzerine Gelip Uygunsuz İçerik Bildiri Seçin Zamanla Blog ve site Kapanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt