[ENGİN]
Üye
Yaa bırakın abi bu işleri. Eğer öyle olsaydı en başta bana olurduAma bir şey olmadı
![]()
olmayacağının da garantisi yok pınar

Yaa bırakın abi bu işleri. Eğer öyle olsaydı en başta bana olurduAma bir şey olmadı
![]()

![]()
[ENGİN];4685570' Alıntı:
olmayacağının da garantisi yok pınar![]()
Onu bilemeyiz ki.
Onu bilemeyiz ki.
[ENGİN];4685606' Alıntı:
onu diyorum ya bende bilemeyiz .

bana cevap ver bana! bol keseden boş meydana laf atmayı biliyorsun..
Olacak diye iddaa etmeyin o zaman
---------- Eklendi @ 10:52:49 ---------- Yazıldı @ 10:50:48 ----------
Baska bir konuda da soyledim, saygili insanla muhattap olurum ben. Sen bu cesareti nerden buldun bana daha once selam vermeden, merak ettim. Sanane ki benim inancimdan? Gunahim varsa sana mi dert oldu? Defterimiz ayri haci abi korkma.

bana cevap ver bana! bol keseden boş meydana laf atmayı biliyorsun..

hayır bir de şu fake videoya ciddi ciddi açıklama yapmaya çalışıyorlar ya, sadece gülüyorum![]()
![]()
Herkesin inancı kendine, siz burada bir iki makale copy-paste yapınca inancımız değişmiyor. Uzatmayalım en iyisi.
Biz makale copy paste yapmıyoruz o yazıları kendimiz yazıyoruz öğrendiklerimiz bilgiler eşliğinde.
İnancının değişmesini beklemiyoz zaten biraz daha saygı sadece.
Herkesin inancı kendine, siz burada bir iki makale copy-paste yapınca inancımız değişmiyor. Uzatmayalım en iyisi.
.gif)
'Leküm dînikum veliyedîn'![]()
kopy paste diyen arkadaşlar!! Din bumudur sizin anlayisimizda? Lerleş dinini öğrenecek kadar ilim üçışık etmesi FARZdir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kendi bilgilerimiz. Konu çok uzadı namaz vakti de geldi nerdeyse sivas'da neyse..