kur'an'a dil uzatmak istedi kopekler gibi inledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Yaa bırakın abi bu işleri. Eğer öyle olsaydı en başta bana olurdu :D Ama bir şey olmadı :ehe

zaten gerçek değil mi olmadığını
da biliyorsun. Allah senin gibi
kafir veya münafıkları helak
etseydi hemen Allah'a
yönelirdiniz tövbe ederdiniz.
Ama Allah adil işte bunları yapmıyor ki kömür ruhlu kafirler
ile elmas ruhlu mu'minler
birbirinden ayrılsın. Islam'daki
IMTIHAN SIRRINA uygun
değil zaten sana birşey olması.

minoo

minoo

Üye
Hem bence bu videoda adamin kalp sorunu var.

minoo

minoo

Üye
[ENGİN];4685606' Alıntı:

onu diyorum ya bende bilemeyiz .

Olacak diye iddaa etmeyin o zaman :D

---------- Eklendi @ 10:52:49 ---------- Yazıldı @ 10:50:48 ----------

bana cevap ver bana! bol keseden boş meydana laf atmayı biliyorsun..

Baska bir konuda da soyledim, saygili insanla muhattap olurum ben. Sen bu cesareti nerden buldun bana daha once selam vermeden, merak ettim. Sanane ki benim inancimdan? Gunahim varsa sana mi dert oldu? Defterimiz ayri haci abi korkma.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Olacak diye iddaa etmeyin o zaman :D

---------- Eklendi @ 10:52:49 ---------- Yazıldı @ 10:50:48 ----------

Baska bir konuda da soyledim, saygili insanla muhattap olurum ben. Sen bu cesareti nerden buldun bana daha once selam vermeden, merak ettim. Sanane ki benim inancimdan? Gunahim varsa sana mi dert oldu? Defterimiz ayri haci abi korkma.

olacak diye iddiamı ettim pınar şimdi:(

minoo

minoo

Üye
Yahu sana degil genel olarak dedim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bana cevap ver bana! bol keseden boş meydana laf atmayı biliyorsun..

arkadaşım sende büyük konuşma bizde burda hakk olanı konuşuyoruz doğru olanı anlatıyoruz ama kimseye alenen kafirsin münafıksın demiyoruz yorumlarınıza dikkat edin biraz.birine kafir demek bizi hakiki müslüman yapmaz:(

Emrgncy

Emrgncy

Üye

hayır bir de şu fake videoya ciddi ciddi açıklama yapmaya çalışıyorlar ya, sadece gülüyorum :D :D

Ben o açıklamayı Pınar'ın yorumuna yaptım videoya değil
önce anla sonra yorum yap bi zahmet.

ismail010

Üye
Allah (cc) herşeyi bilir ve görür.
Onda sinirlenmek kıskanmak vs kötü duygular olmadığı için bize bişey yapmaz ama bizin için üzülür iyi bir müslüman olmadığımız için.
Ölüncede emirlerine uymadığımız için öteki tarafta gerekli cezaları verir.
Ki hadislerde de belirtilmiştir...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Herkesin inancı kendine, siz burada bir iki makale copy-paste yapınca inancımız değişmiyor. Uzatmayalım en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: minoo

ismail010

Üye
Herkesin inancı kendine, siz burada bir iki makale copy-paste yapınca inancımız değişmiyor. Uzatmayalım en iyisi.

Biz makale copy paste yapmıyoruz o yazıları kendimiz yazıyoruz öğrendiklerimiz bilgiler eşliğinde.
İnancının değişmesini beklemiyoz zaten biraz daha saygı sadece.

besim.farhan

besim.farhan

Üye

Biz makale copy paste yapmıyoruz o yazıları kendimiz yazıyoruz öğrendiklerimiz bilgiler eşliğinde.
İnancının değişmesini beklemiyoz zaten biraz daha saygı sadece.

AYNEN.. Biraz Daha SAYGI

besim.farhan

besim.farhan

Üye
kopy paste diyen arkadaşlar!! Din bumudur sizin anlayisimizda? Lerleş dinini öğrenecek kadar ilim üçışık etmesi FARZdir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kendi bilgilerimiz. Konu çok uzadı namaz vakti de geldi nerdeyse sivas'da neyse..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kopy paste diyen arkadaşlar!! Din bumudur sizin anlayisimizda? Lerleş dinini öğrenecek kadar ilim üçışık etmesi FARZdir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kendi bilgilerimiz. Konu çok uzadı namaz vakti de geldi nerdeyse sivas'da neyse..

Mücahit kardeşim istersen burada bırakalım tartışmayı, bizim yüzümüzden konu kapansın istemem.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
Allah böyle yapar görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt