kur'an'a dil uzatmak istedi kopekler gibi inledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
    Konu Sahibi
kur'an'a dil uzatmak istedi kopekler gibi inledi

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve Esendağlı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Başedemeyeceğin güçle uğraşmayacaksın.

Türe

Türe

Üye
Ay ay ay ay ay aa .. :kop2: Allah'in sopasi yok ki gokten indirsin kudreti sonsuz ;)

ismail010

Üye
kardeş bir harfin arasında boşluk bırakarak link verir misin böyle izleyemiyom

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Mobilciler için

ismail010

Üye
teşekkürler @Emrgncy112

minoo

minoo

Üye
Hahaha :D

enginzz

enginzz

Üye
Allah adamı bole yapar işte iyi olmuş

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne oldu sana

---------- Eklendi @ 19:28:40 ---------- Yazıldı @ 19:27:52 ----------

ne oldu sana ah canıım :p

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Şimdi buna ciddi ciddi inananlar olduğunu görüyorum.

Birincisi, medyada neden duyulmadı?

ikincisi, kamera bush'a dönük iken neden havlamıyor (!) ve normal duruyor da kamera seyircilere dönünce oluyor?

Üçüncüsü, niye kimse istifini bozmuyor?

Dördüncüsü, neden montaj olduğunu bariz belli eder şekilde sesler aynen tekrar ediyor?

Buna kim inanır? Her şeyi aynen kabul eden, örümcekli zihniyetler inanır, sorgulamadan. Yukarıda sorduğum 4 soruyu sormazlar onlar. Ayrıca böyle bir şey olsa yayınlanmasına dahi izin vermezlerdi.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben havladığını görmedim ama konuşamıyor. Neden konuştuğunu da bilmiyorum. :bilmm

minoo

minoo

Üye
Yaa bırakın abi bu işleri. Eğer öyle olsaydı en başta bana olurdu :D Ama bir şey olmadı :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yaa bırakın abi bu işleri. Eğer öyle olsaydı en başta bana olurdu :D Ama bir şey olmadı :ehe

Allah bir insanı kendisine hakaret ettiği için bu dünyada helâk edecek değildir. Helâk olan kavimlerde günah toplumsallaşmış ve daha sonra Allah c.c. onlara uyarıcı olarak peygamberlerini göndermiştir. Bütün uyarılara rağmen inanmayan toplumlar helâk olmuşlardır ki, bunun da amacı bu dünyada iken onları cezalandırmak değil kendilerinden sonra gelecek nesli bozmasınlar diyedir. Yoksa asıl azâp Ateştir! Cehennemdir!

Eğer daha bu dünyada bir kişi Allah'a hakâret ettiği için başına bir musibet gelseydi dünyada ateist kalmazdı.
Allah kendisine inanç noktasında insanı özgür bırakmıştır, Yalnız sonuçlarına katlanmak şart ile

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, Reşwan ve viktoreznov
Runner626

Runner626

Üye
Din böyle bişeey değil arkadaşlar bu gibi videolar dine en büyük zararı veriyor

• Beğen
Tepkiler: Praetor
ultrayer6

ultrayer6

Üye

Allah bir insanı kendisine hakaret ettiği için bu dünyada helâk edecek değildir. Helâk olan kavimlerde günah toplumsallaşmış ve daha sonra Allah c.c. onlara uyarıcı olarak peygamberlerini göndermiştir. Bütün uyarılara rağmen inanmayan toplumlar helâk olmuşlardır ki, bunun da amacı bu dünyada iken onları cezalandırmak değil kendilerinden sonra gelecek nesli bozmasınlar diyedir. Yoksa asıl azâp Ateştir! Cehennemdir!

Eğer daha bu dünyada bir kişi Allah'a hakâret ettiği için başına bir musibet gelseydi dünyada ateist kalmazdı.
Allah kendisine inanç noktasında insanı özgür bırakmıştır, Yalnız sonuçlarına katlanmak şart ile

hayır bir de şu fake videoya ciddi ciddi açıklama yapmaya çalışıyorlar ya, sadece gülüyorum :D :D

---------- Eklendi @ 10:23:36 ---------- Yazıldı @ 10:16:04 ----------

+1 :oke:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
kim dedi ki kur'an'a dil uzatıyor? Yani başka birşey den olabilir bu kekeme konuşmalar.. Alttaki yazılarda la kur'an kelimesi geçmiyordu?

besim.farhan

besim.farhan

Üye

zaten gerçek değil mi olmadığını da biliyorsun. Allah senin gibi kafir veya münafıkları helak etseydi hemen Allah'a yönelirdiniz tövbe ederdiniz. Ama Allah adil işte bunları yapmıyor ki kömür ruhlu kafirler ile elmas ruhlu mu'minler birbirinden ayrılsın. Islam'daki IMTIHAN SIRRINA uygun değil zaten sana birşey olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt