Salihyet
Üye
boş konuşmadığım görülsün
Ben iddalıyım kardeşım 1 kuran gibi bir sure getirsin ramazan günü dinimi terk edeceğim.Bu kadar iddalıyım çürütmesine gerek bile yok bir sure.Sadece tek bir sure.Başkasınada yazdırsa kabulum.20 kişi 50 kişi toplasın hatta 100 kişi 1000 kişi toplasın istediğim sadece şu kadarcık bişi
bak kardeşim sen ne demişsin yukarıda : kuranı kerim gibi bir sure getirin ayet getirin demişsin... ben de dedim ki öyle bir ayet veya sure yokneyi tartışıyoruz anlamıyorum
Gösterdiğim sure kevser suresidir.En kısa sure olduğu için bunun gibi bir sure getirin dedim bende dinimi değiştireceğim.
KEVSER SURESİ
YUNUS SURESİ 38. AYET
أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ قُلْ فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّثْلِهِوَادْعُواْ مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
“Yoksa onu (Muhammed kendisi) uydurdu mu diyorlar? De ki: “Eğer doğru söyleyenler iseniz, haydi siz de onun benzeri bir sûre getirin ve Allah’tan başka, çağırabileceğiniz kim varsa onları da yardıma çağırın.
Hmm evet yanlış anladım gösterdiğin gibi bir ayet yok dedin sandım.Evet yok yapamazlar yazamazlar gösteremezler göstersinler keserim bu bileklerimiİşte ben de öyle bir sure veya ayet getiremezler dedimyanlış anladın beni herhalde
ha sunuda belirtiyim dine inanmak kulturlu olmak diil cahilligin ta kendisidir.. Aklin tek yolu bilimdir hanginiz bu ulkenin dinle seriatla kurtulucagina inaniyo o cahil ta kendisidir ben size bilimiN buyuk gercek ve dinin buyuk bi sahtecilik oldugunu gostermek icin yaziyorum.. Guzel ulkemin cahil insanlari faydalansin diye internet siteleri actik kitaplar yazdik ama maalesef oyle bi kiskaca alinmissinizki koparmak cok zor olucak ama basaricaz bilimin ve aydinligin izniyle..öyle bir sure ayet veya hadis yok ki ... Bunlar çok okurlar bilim adamı olurlar ... Çok araştırma yaparlar bizleri cahil olarak görürler ama bir bilseler asıl cahilin kim olduğunu ...
Herkesin yazdiklari tek okunuyo ve cevaplaniyo az kaldi lutfen bekleyin, o yazdiginiz surelerin kuranin nasil yazildiginin ve muhammedin sahtekar oldugunun (hakaret manasinda diil) aciklamalari hazirlaniyo text halinde cevaplarimIZ gelicek..
--------------- Ekleme ---------------
ha sunuda belirtiyim dine inanmak kulturlu olmak diil cahilligin ta kendisidir.. Aklin tek yolu bilimdir hanginiz bu ulkenin dinle seriatla kurtulucagina inaniyo o cahil ta kendisidir ben size bilimiN buyuk gercek ve dinin buyuk bi sahtecilik oldugunu gostermek icin yaziyorum.. Guzel ulkemin cahil insanlari faydalansin diye internet siteleri actik kitaplar yazdik ama maalesef oyle bi kiskaca alinmissinizki koparmak cok zor olucak ama basaricaz bilimin ve aydinligin izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?