Küpe Takmak Günah Mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
"Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvan senden daha medenî.." Mehmet Akif Ersoy

• Beğen
Tepkiler: Tuba
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kim demiş avrupa insanı medeni,
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni,
Medeniyet açıp saçmaksa bedeni,
Desenize hayvanlar hepimizden medeni.

- - - Eklendi - - -

"Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvan senden daha medenî.." Mehmet Akif Ersoy

:oke: düşüncene sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Enes
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
biz güzelce tartışıyoduk hemen gerdiler ortamı :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
Arkadaşım Kur'anda küpe takmak haramdır diye bir şey ya da onunla ilgili bir şey yazıyor mu? Yazmıyor. Uydurma hadislere bakmaya gerek yok kitabımız varken.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Metin Kur'an da namaz'ın nasıl kılınacağı, abdestin nasıl alınacağı, zekatın nasıl verileceğide yazmıyor. Kur'an ve sunneti birbirinden ayıramazsın.

Metin MF

Metin MF

Üye
Metin Kur'an da namaz'ın nasıl kılınacağı, abdestin nasıl alınacağı, zekatın nasıl verileceğide yazmıyor. Kur'an ve sunneti birbirinden ayıramazsın.

Ama namazın kılınacağı, zekatın verileceği yazıyor.

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
ulan millet uzaya gidip araştırma yapıyor bizim millet hala daha neyin tartışmasında? biraz ilerleyin, aşın bunları kardeşim.. yıl olmuş 2012, tartıştıkları konuya bak

Enes

Enes

Üye
yıl olmuş 2012 evet ahir zaman alametleri.. anlayana

Jomolocco

Jomolocco

Üye
TheFenomen' Alıntı:
yıl olmuş 2012 evet ahir zaman alametleri.. anlayana

her seyi de allaha kitaba baglamayin ya bir seyide

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Enes

Enes

Üye
her seyi de allaha kitaba baglamayin ya bir seyide
ben senin düşüncene karşı çıkmıyorum. kabul ettirmeye de çalışmıyorum. ben böyle düşünüyorum Allah'a Kitaba bağlıyorum. sen nasıl düşünürsün bilemem orası sana kalmış

enterneoll

enterneoll

Üye
Abi kaç yılına geldik saçma sapan şeyler isteyen takar günahmı bencede niyete bağlı yoksa bir küpenin ne zararı olabilir ?

Enes

Enes

Üye
Abi kaç yılına geldik saçma sapan şeyler isteyen takar günahmı bencede niyete bağlı yoksa bir küpenin ne zararı olabilir ?
kaç yılından kaç yılına gelince günah vasfı değişiyor mu ben de bunu anlamıyorum. günah olup olmaması ayrı bir konu.

enterneoll

enterneoll

Üye
Ya lütfen söyle ne olabilir 1 küpe takılınca ?

Enes

Enes

Üye
Ya lütfen söyle ne olabilir 1 küpe takılınca ?
benim soruma açıklıma getir bakalım. ayrıca zaten biz de anlamaya çalışıyoruz günah mıdır değil midir. eğer yorumları okuduysa geçerli sebepleri görmüş olman gerekir

tempestshine

tempestshine

Üye
Günah olmasını falan boşver de.Bence takma yaw.Erkek adama öyle şeyler pek yakışmaz.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilmediğiniz konularda tartışmayın bence

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bencede bunu tartışmaya gerek takan takıyor ki zaten vazgeçmezde burda ki tartışmadan sonra. Günah olabilirde olmayabilir de ama gerçekten bir erkeğe yakıştıramıyorum bana çok ters bir şey saygılar

Üst Alt