OttomaN TigeR
Üye
niye gider cunku gorus ayrilgimiz var.
![]()
Peyki!

niye gider cunku gorus ayrilgimiz var.
![]()

tarif açık ve net ben karışmıyorum sonra bir kaç sivri çıkıp artistlik yapıyo. kendini anlatmayı düzgünce bilene ne ala güzelce konuşuruz
"Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvan senden daha medenî.." Mehmet Akif Ersoy
düşüncene sağlık.Metin Kur'an da namaz'ın nasıl kılınacağı, abdestin nasıl alınacağı, zekatın nasıl verileceğide yazmıyor. Kur'an ve sunneti birbirinden ayıramazsın.
Ama namazın kılınacağı, zekatın verileceği yazıyor.

TheFenomen' Alıntı:yıl olmuş 2012 evet ahir zaman alametleri.. anlayana
ben senin düşüncene karşı çıkmıyorum. kabul ettirmeye de çalışmıyorum. ben böyle düşünüyorum Allah'a Kitaba bağlıyorum. sen nasıl düşünürsün bilemem orası sana kalmışher seyi de allaha kitaba baglamayin ya bir seyide
kaç yılından kaç yılına gelince günah vasfı değişiyor mu ben de bunu anlamıyorum. günah olup olmaması ayrı bir konu.Abi kaç yılına geldik saçma sapan şeyler isteyen takar günahmı bencede niyete bağlı yoksa bir küpenin ne zararı olabilir ?
benim soruma açıklıma getir bakalım. ayrıca zaten biz de anlamaya çalışıyoruz günah mıdır değil midir. eğer yorumları okuduysa geçerli sebepleri görmüş olman gerekirYa lütfen söyle ne olabilir 1 küpe takılınca ?