yok ole bisi gunahmis felan her sey dine baglamayin
soyle dusun hergun duzenli namaz kiliyor , cumalara gidiyor musun
boyle basit seylerle kafanizi yormayin
bence asil benim dediklerimi dusun

söylediğini gördüm de genelleme olsun diye yazdım Enes.
NowOrNewer' Alıntı:biri tutup çekse kulak yırılır o yüzden bence takılmaması gerekir.
ben kendi bilgimi söyleyeyim. "Erkeğin kadına kadının da erkeğe benzemeye çalışması günahtır." bunu nasıl yorumlarsın sana kalmış.
OttomaN TigeR' Alıntı:sen kimsin?![]()
bir bayanın kapanma şartlarını biliyorsan bu cümleyi kurma gereği duymazdın bileKupe taktigi icin kadina mi benzemis oluyor... O zaman kadin pantolon gomlek de giymesin...
ben engin sen kimsin ?

TheFenomen' Alıntı:bir bayanın kapanma şartlarını biliyorsan bu cümleyi kurma gereği duymazdın bile
ben engin sen kimsin ?
bir bayanın kapanma şartlarını biliyorsan bu cümleyi kurma gereği duymazdın bile
ben kimseye karışmıyorum birader isteyen istediğini yapar emredilen bu ben bunu söyledimiyi carsaflari giydirin zaten iyice gerilesin halkimiz sanane birader kadinin kapanmasindan
OttomaN TigeR' Alıntı:Gökçen nice to meet you.
görüşün yanlış kardeşim.
TheFenomen' Alıntı:ben kimseye karışmıyorum birader isteyen istediğini yapar emredilen bu ben bunu söyledim
tarif açık ve net ben karışmıyorum sonra bir kaç sivri çıkıp artistlik yapıyo. kendini anlatmayı düzgünce bilene ne ala güzelce konuşuruzKadinlar pantolon ve ustune tunik giyiyorlar. Teorik olarak tesettur sayiliyor cunku kapanacak yerler kapanmis oluyor ama pantolon var yani erkek giysisi oldugunda oyle de mi giyinmesinler...
OttomaN TigeR' Alıntı:neden tartışmaya gitsin ki?

iyi carsaflari giydirin zaten iyice gerilesin halkimiz sanane birader kadinin kapanmasindan