[ENGİN];4820500' Alıntı:ucu açık tartışmalara benzemez din konusu sistem tartışmıyoruz dikkat edelım biraz islami kavramları kendimize göre yorumlayamayız.bir ayeti inkar etmiş ve hadisleri kabul etmeme gibi günaha girmiş oluruz

gülmedim katıldığımı tebessüm ederek göstermek istemiştim sadece..[ENGİN];4820704' Alıntı:gülünecek bir durum yok bence
her seyi de allaha kitaba baglamayin ya bir seyide
gülmedim katıldığımı tebessüm ederek göstermek istemiştim sadece..

çok uzun sürmeden düzelttim sanırım sorun yok[ENGİN];4820791' Alıntı:
fikir beyan edebilirdin yanlış anlaşılmama adına![]()

çok uzun sürmeden düzelttim sanırım sorun yok![]()

cevap vermesini bilene kendimizi anlatıyoruz işte seninle o kadar konuştuk tartışma çıktı mı ?konu kilitlenmeli bence tartışma çıkacak gibi![]()

cevap verme gereği bile görmüyorum onlaraya işte kendini bilmez saygısızlar gelip konuyu kirletiyolar![]()

konu kilitlenmeli bence tartışma çıkacak gibi![]()
Sayfalarin tamamini okumadim ama şunu belirtmek isterim dini konularda kesin hukum vermek fetvadir. Yani burasi bir fetva platformuda degildir. Ayrica gunah sevap ayriminda "bence, sence" diye bir kavran yoktur. Ya haramdir ya helaldir ya da mekruhtur. Dogru cevaba ulasmak icin diyanet islerine sorabilirsiniz.
Çok günahtır direk kıyametten sonra cehenneme gidiliyormuş onu geç kulak deldirmek allah 'ı çok kızdırırmış yani eğer sen diyorsan ben cehenneme gideceğim tak ama çok günah allah çok kızar kardeşim tekbir