Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

stockton

Üye
Bu sorun bende de var. Başlat tuşu ve saat çubuğundaki (en sağdaki) varsayılan uygulamalar (saat, ses, internet vs.) sol tık kabul etmiyor, ama windows çubuğu tamamıyle de işlevsiz değil, mesela aynı çubukta sonradan eklenen programların ikonları sol tık çalıştırıyor. İlginç bir sorun.

Arama yaptığımda bu sorunun şubat 2015'ten beri gündemde olduğunu görüyorum. Neredeyse 1 yıl olmuş ve nedeni ve çözümü bulunamamış. Nette yazan çözüm önerilerinden hiçbiri bende işe yaramadı.

benim 1 buçuk 2 saat civarı sürdü hdd ye kuruldu ssd olsa daha kısa sürerdi
ayarlardan sifirlama yaptiginizda bir cok sorun ortadan kalmaktadir. bu sorunlar bende de oldu sifirlama yapinca gittiler.
iki defa sıfırladım malesef olmadı arada bir görev cubuğu gidiyor
chrome sıkıntılı kasıyor mozillaya geçtim bu yüzden chromu kaldırdım
2009 model hantal pcmi canlandırdı resmen biraz sistem ile tam uyum sağlamıyor sanırım o yüzden yavaşlama olabilir
bende uzun süre gelmeyince sistem geri yükleme yapıyorum düzeliyor

Başlat çubuğunun çalışmaması ben de sadece nVidia driverlarını güncelledikten sonra oluyor yeniden baslatınca düzeliyor

ANIL

Admin
Windows 10 için KB3147458 ve KB3147461 güncellemeleri yayınlandı.

0MG90

Üye
Geldi, 10586.218 yükleniyor. Ayarlar>Sistem>Hakkında kısmına gir oraya bak belki otomatik yüklenmiştir.

-_SEFA_-

Üye
rs güncellemesi ne zaman gelicek acaba ? benim cihaz ilk defa bu sürümde mavi ekran hatası veriyor...

Tepkiler: phasan

ANIL

Admin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: 0343434, exp_l0it ve sfgnrl

ANIL

Admin
KB3156421 ve KB3156387 güncellemeleri yayınlandı.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: punisioner92
acaba bu güncellemeler insider sürümü için mi?