Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ya birşey sorcam eskiden böyle birşey yoktu pc kendi kendine açılıyor odamın lambasını açıyorum pc açılıyor ne bilim yada kendi açılıyor bir fikrim yok
ilk aklıma gelen tam kapanmıyor anlaşılan hazırda bekliyor gibi

kartının modeli için güncel driveri hatalı olabilir. w8 sürümünü el ile yükle

Bir şekilde düzelttim şimdi sorunsuz Açılıyor ama hala Dxdiag'da Intel ekran Kartı gözüküyor. Laptopun pili zaten çalışmıyor bende işlemcinin ekran kartı değilde atinin ekran kartı sürekli çalışsın istiyorum ne yapabilirim bunun için?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Acil yardım lambayi yakiyorum pc kendi açılıyor sebebini bilmiyorum Windows 10 dan sonra oldu Windows 7 de yoktu

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
enteresan bir durum, ortamdaki sesi mi algılıyor yoksa ışığı mı, hiçbir fikrim yok

Bu bilgisayarı ne tetikliyor ya

HAM ZA

Üye

arkadaşlar böyle bir arıza ile karşılaştım mana veremiyorum benim ekran kartım mı eski ?

Nvidia ile sıkıtı var yeni sürücü yayinladilar onu yukleyip tekrar dene

Tepkiler: HAM ZA

ANIL

Admin
635M Windows 10 ile uyumlu sorun olmaması lazım.

geforce.com üzerinden son driverları indir yükle muhtemelen o yazı hazırsınız a dönecektir

Ya birşey sorcam eskiden böyle birşey yoktu pc kendi kendine açılıyor odamın lambasını açıyorum pc açılıyor ne bilim yada kendi açılıyor bir fikrim yok
Aynen bi kerebnimde basıma geldi PC kapandı sonra bi bkmisim açılmış ama lamba ile alakalimi bilmiyorum denemem lazım

Son düzenleme:
Bence bi anda başka bi elektirik ile çalışan alet elektirikte dalgalanma yapıp pc nin psusunu saçmalatırabilir

Bunun win10 ile alakası ile ilgili bi fikrim yok

HAM ZA

Üye
kardeşler benim aletin gpu'yu driver görmüyor bunu nasıl çözebiliriz ? uyumlu donanım bulunamadı diyor güncelleyemiyorum?

ANIL

Admin
Bir güncelleme daha:

kanat_58

Üye
bana yardımcı olurmusunuz şimdi indirme tamamlandı fakat yüklemeye başla dediğimde hazırlanıyor diyor yüklemiyor birde BT klasöründe 4 kusur gb var Update en bakıyorum 2 kusur görünüyor yükseltme için ne yapmam lazım bir türlü yüklemeyi yapamadım