Emrebali05
Üye
İso dosyasını dvd ye yazdırcam hangi programı önerirsiniz. İndirme adresini ve nasıl kullanıcağımıda paylaşımısınız.
msconfig ve başlangıçta açılan programları iptal et. ekran kartı sürücüsünün uyumlu olanını deneArkadaslar windows 10 u yukledim ama pc gec acilip kapaniyor normal kullanimda sorun yok cok seri calissiyor eski windows 7 dosyalarini sildim belki hizlanir diye yine degismedi birde ekran kartinin surucusunu kaldirmisti 10 u yuklerken netten buldum ama uyumluluk saglamadi galiba pc acilisinda ekran kapanip aciliyor sizce ekran karti surucusunden mi kaynakli
Ekran kartim intel gma 4500m
bendede vermiyo artık ilk başlarda veriyodu heralde sadece bu arada bende sakaryadayım metalurji malzeme mühendisliğinde bilgisayarın yan bloğuarkadaş ilk önce yükseltme yapmıştı. windows 10 a ait keyi var elinde. format yerine sıfırlama önermiştim ama beklenmedik bir hata vermiş %66da. recovery kullanarak windows 7ye dönmüş geri.
başı şeyleri deneyerek öğrenmeli. en son yüklediğin w10 versiyonu home olmalı. iso olarak w10 home 64bit indir formatla keyi girip dene. bir fikrim yok ama büyük ihtimal kabul edecektir. eğer garantiye alayım diyorsan virtualbox ile deniyebilirsin. ama daha sonra bu lisansı çoklu kullanmışsın gibi olacak kabul edip etmemesi hakkında tereddütlerim var. en mantıklı çözümü formatlayıp keyi gireceksin. olmazsa başka bir çare ararız en son çare tekrar yükseltme yapman olur.
bu hatayı bir zamanlar bende alıyodum. oturumu kapatıp açtım düzeldi bir daha hata vermedi.
Yeni gelen güncellemeler sorunu çözmüş olabilir.bendede vermiyo artık ilk başlarda veriyodu heralde sadece bu arada bende sakaryadayım metalurji malzeme mühendisliğinde bilgisayarın yan bloğu
Bilgisayarınızın windows ekranının sağ alt köşesinde köşeli bir kutucuk göreceksiniz BILDIRIMLER adıyla olması lazım..Bana windows update uzerinden hic guncelleme gelmedi yukledigimden beri sifirlasam mi acaba duzelir mi
windows update sifirlama aracani kullanBana windows update uzerinden hic guncelleme gelmedi yukledigimden beri sifirlasam mi acaba duzelir mi
kaparken pcyi yeniden başlat de bios ekranında açma tuşuna bas kapansınArkadaşlar pc yi ilk açınca webcami görmüyor fakat yeniden başlat yapınca problemsiz çalışıyor.Driver sorunu yok güncel diyor. Aynı sorun Windows 8.1de de vardı. Ne önerirsiniz bu konuda.
Yahu harbiden hee herkeste varmış. Eee ne olcak böyle millet aynı keyle nereye kadar böyle dvm ederkiiii bende dahilllGoogle'da aratırsan anlarsın. Çoğu kişiye aynı key verildi zaten. Sıkıntı olmaz.
Bulamadım arkadaşım bilgisayarı a nerden bakıcam microsoft live üzerindenönceden yazıdğım gibi key artık kalkıyor ve anakart üzerinden aktivasyon yapılıyor
bu laptop tablet gibi kapalı sistemler için sıkıntı yok ama her ay ana kart değiştiren adam için işkence olacak
eğer Microsoft Live hesabınıza bakarsanız bilgisayar olarak anakartınızın isimi yazıyor
Yahu harbiden hee herkeste varmış. Eee ne olcak böyle millet aynı keyle nereye kadar böyle dvm ederkiiii bende dahilll
Recovery mode girip windows 7 home basici yüklesem güncellemeleri yapsam 10 uda yükseltme mi yapsam acaba. Recoverydeki 7 nin bile keyi ortalarda dolaşıyooo eee ben ne yapim şimdi
Acaba bitane 7 home basic cd si alsam pcnin altındaki kodu girsem uyarmı acaba. Hadi uydu diyelim güncellemeleri yaptım.rezerve 10 uda yükseltim. Windows benim anakartı tanırmı keyimi onaylasın. Yalama ettik
3 keyle beni kayıt edermi yahuuu
öncelikle giriş yapmanız lazım account.microsoft.com/devices den cihazları görebilirsinBulamadım arkadaşım bilgisayarı a nerden bakıcam microsoft live üzerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?