emreli01
Üye
Mesela ben crossfire adlı online oyunu oynuyorum tek oynadığım oyun buydu ve suan oyun oynayamiyorum iki farklı bilgisayarda da windows 10 u temiz kurulum yaparak yukledim ama oyunu acmada sıkinti yaşattı nasıl düzeltebilecegimide bilmiyorum !Hangi oyunlarda sorun var ? Ben hiçbir sorun yaşamadım ondan soruyorum. Oyunlarımın ekran görüntüsünü atayım.
Microsoft ' un sitesindeki aracı indirip yükleyebilirsin.
Bu da ekran görüntüsü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arama yerini Windows tuşunun oraya koymuşlar dün iki saat onu aradım, alışmak zor
torrentden indirdiğim ingilizce çıkınca bende microsoftun sitesinden indirdim (evet çok zun sürdü yaklaşık 3 saatir 3 gblik dosya inmedi)
bu hatayı veriyor eğer Sources içinden başlaırsam açılıyor ama EFI sisteme 32bit yüklenemez diyor (özellikle microsofun sitesinden 64bit indirdim (sistem UEFI 8.1 Yüklü)
torrent den indiren arkadaşlara sesleniyorum Lütfen birisi bana PM yoluyla 64bit lik windows 10 Pro Tr linki atabilir mi ?
kaç kere indirdim hepsinin bi sorunu var internettekilerin çoğu preview
ingilizce olan da bana dilinize uygun kurulum olmadığı için uygulamaları korumayı açmıyor
En iyisi titreme yerine Microsoft'un aracıyla USB'ye yazmak [emoji106]torrentden indirdiğim ingilizce çıkınca bende microsoftun sitesinden indirdim (evet çok zun sürdü yaklaşık 3 saatir 3 gblik dosya inmedi)
bu hatayı veriyor eğer Sources içinden başlaırsam açılıyor ama EFI sisteme 32bit yüklenemez diyor (özellikle microsofun sitesinden 64bit indirdim (sistem UEFI 8.1 Yüklü)
torrent den indiren arkadaşlara sesleniyorum Lütfen birisi bana PM yoluyla 64bit lik windows 10 Pro Tr linki atabilir mi ?
kaç kere indirdim hepsinin bi sorunu var internettekilerin çoğu preview
ingilizce olan da bana dilinize uygun kurulum olmadığı için uygulamaları korumayı açmıyor
Ben kurdum sorun yokbeyler hemen yuklemek biraz bekleyek
uygulamalarda sikinti var diyolarBen kurdum sorun yok
Oyunlarla ilgili uyumsuzluk sorununa bir çözüm bulundumu ben halen crossfire oynayamiyorumBen kurdum sorun yok
Oyun oynayan arkadaşlar yardımcı olsun ben oynamıyorum da sadece mağazadan indirdimOyunlarla ilgili uyumsuzluk sorununa bir çözüm bulundumu ben halen crossfire oynayamiyorum
Mesela ben crossfire adlı online oyunu oynuyorum tek oynadığım oyun buydu ve suan oyun oynayamiyorum iki farklı bilgisayarda da windows 10 u temiz kurulum yaparak yukledim ama oyunu acmada sıkinti yaşattı nasıl düzeltebilecegimide bilmiyorum !
KmspicoLisans sıkıntısı nasıl çözülüyor beyler, win 8.1 de kullandığım key burada çalışmıyor.
verilerimi nasıl yedekleyeceğim birde benim laptop vatan bilgisayardan alınma ve recovery kısmını nasıl yedeklerim recorevry ayrılmış duruyor ama c'dede recovery diye bir şey var birde microsoft aracı ile indirirken yedekleyebilirmiyimMicrosoft aracı ile indirmeniz daha iyi olur arkadaşlar hem 64-bit için daha az boyut iniyor.
sorun win10 da değil şuan win8.1 kullanıyorum son gelen 2.5.11.12 sürümü ile açılmaz olduNvidia doğru düzgün bi güncelleştirme çıkarsın 2-3 ay sonra geri dönerim W10'a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?