Kullanıcı Adını Değiştiren Arkadaşlar Buraya Bi Açıklama Yapsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ben siteyi sıkı takip ettiğimi düşünyorm ve birden bire birinin 1,228 post'la karşıma çıkması dikkatimi çeker ve girer bakarım adını değiştirmişmi değiştirmemişmi diye çünkü bu kadar post atan birini gözden kaçırmam herhalde.

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; May 4 2006, 06&#58;28 PM) [post=328263]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>o zaman bende elma ve armut u toplar&#305;n cezam neyse çekerim yine devam ederim oldumu?

ceza çekmek çok mu ho&#351;una gidiyo?

galiba neye lay&#305;k oldu&#287;unun fark&#305;ndas&#305;n&#33;&#33;&#33;[/b][/quote]
Ben sadece böyle bir kuraldan haberim olmad&#305;&#287;&#305;n&#305; ve olamayaca&#287;&#305;n&#305;; çünkü kural&#305;n yaz&#305;l&#305; olmad&#305;&#287;&#305;n&#305; söylüyorum. Yine de yapt&#305;r&#305;m uygulancak ise buna ses ç&#305;karmayaca&#287;&#305;m&#305; ve kabullenece&#287;imi söylüyorum. Ve evet; böyle davranarak kendime lay&#305;k olan&#305; yap&#305;yorum.

<div class='quotetop'>(iceboy &#064; May 4 2006, 06&#58;27 PM) [post=328262]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Ve yitik oyunun anlayisina da hayran kaldigimi belirtmeliyim. Nitekim batuhan arkadas onun uzerine fazla yuklenmis fakat buna ragmen bir insan yalniz bu kadar asaletli olup, sakin sakin cevap yazabilir...[/b][/quote]
&#304;ltifat&#305;na te&#351;ekkür ediyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>&#8226; MaxiCep, istediği zaman bu kuralları, haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

MaxiCep Yönetimi[/b][/quote]

Yönetim, kuralları haber vermeden değiştirebileceğini açıklamış. Ayrıca, Haberci Abi&#39;nin söylediği yönetimin sözüdür; Haberci Abi kendi kafasından uydurmadı. Yönetim belli bir karar almış ki Haberci Abi bunu vurguluyor.

Her kural &#39;Forum Kuralları&#39;nda belirtilecek diye bir kaide de yok.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Kimsenin üzerine yüklenme gibi bi durum söz konusu olamaz bu hak da bende yok ben sadece site yöneticisinin buraya vermiş olduğu kurala göre yazımı yorumumu yaptım ve sustum&#33; Uzatmaya daha fazla gerek yok&#33; Tartışmayı son günlerde çok sever olduk ha&#33;&#33;&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
ChavRash yönetim o hakk&#305;n&#305; üyelere kar&#351;&#305; üstünlü&#287;ünü korumak için de&#287;il; olaylara an&#305;nda müdahale edebilmek için sakl&#305; tutuyor bence...

Herkes kendi fikirini özgürce, ba&#351;kalar&#305;n&#305; rencide etmeden savunabilir. Ben de bu hakk&#305;m&#305; kullan&#305;yorum. Siz de görü&#351;ünüzü belirtiyorsunuz.

Karde&#351; karde&#351; oynuyoruz.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bildin, onun için saklı tutuyor, Haberci Abi&#39;de zaten müdahalesini yaptı fakat sen pek tınlamadın bu müdahaleyi..

Herkesin kendi fikrini özgürce savunması tabii ki doğru, sen burada kimseyi rencide etmesen dâhi kuralları uygulamıyorsun; kuralları uygulamamak forum düzenini bozmak demektir.

yitik savaşçı

Üye
Yönetim benim fikrimi de dinledi. Zaten onlar bizi hiçe saymak istemeyen bir anlayış sergiliyor. Ve bununla beraber benim fikrimde de bir haklılık payı görebilirler.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ben durumu ilgililere bildirdim; onlar gereken neyse yaparlar. Zaten son söz onların bu tür konularda ...

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar; nick ini değiştiren üyelerimizin 1 ay süreyle nickini imzasında belirtme zorunluluğu var ama bunu sadece biz yöneticiler gördüğümüzden ve o na da nickini değiştirirken bu hatırlatılmadığından dalgınlığa gelindiğinden şimdilik yitik oyun arkadaşımız davasında haklı konuma geldi. Yani yapılan hata bizden kaynaklandı.Fakat bu kural en kısa zamanda forum kurallarına da eklenip tüm üyeleri bağlıyıcı olacaktır.Doğrusu da budur.Çünkü nickini değiştiren arkadaşı diğer arkadaşlarımızın da tanıma hakkı vardır eğer tanınmasını istemiyorsa farklı nick le girecektir diğer nicki de kullanılmaz olacaktır.Eğer her iki nick te faal olduğu tespit edilirse ceza kaçınılmazdır.Mesele sanırım anlaşılmış olup yapılan hatadan dolayı özür dileriz. Teşekkürler...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bir daha olmamasını temenni ederiz..

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 5 2006, 08&#58;21 PM) [post=328973]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bir daha olmamasını temenni ederiz..
[/b][/quote]
Unutmayınız ki bizlerde insanız ve bizlerinde hatası olur. Bir daha olmaması dileğiyle

yitik savaşçı

Üye
Vermiş olduğunuz karardan ötürü teşekkür ederim. Diğer tüm arkadaşlara da fikirlerini paylaştıkları için teşekkürler...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
"salihyet" nickimi "SalihPlus" olması için talepte bulunmuştum talebime olumlu yaklaşıldı ve kabul edildi

*salihyet;beni yansıtmıyor anlamsızdı ama oldukçada eskiydi
**SalihPlus;Hem anlamlı ve beni yansıtıyor.oldukçada güzel bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt