Kullanıcı Adını Değiştiren Arkadaşlar Buraya Bi Açıklama Yapsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 2 2006, 09&#58;57 AM) [post=326727]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kurallarımıza göre nick ini değiştirecek arkadaşların eski nick lerini 1 ay süreyle imzasında bulundurma zorunluluğu vardır.Ama eski nick i dururken yeni nick le giriyorsa bu da tespit edilirse o üye hakkında gereken işlemler yapılır.Mesele anlaşılmıştır sanırım.Teşekkürler...
[/b][/quote]

Ben bu yazıda yeni üyelik alan kişiler ibaresine rastlamadım? Burda nickini değiştirecek kişilerin 1 ay süreyle imzasında eski nicklerini bulundurmaları gerektiği yazıyor. Bunu sadece yeni üye olup sonra nickini değiştirenler uygulayacak eskiler uygulamayacak diye bişey yok? Yada varda ben mi göremiyorum yada anlayamıyorum&#33;&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
"Ama eski nick i dururken yeni nick le giriyorsa bu da tespit edilirse o üye hakkında gereken işlemler yapılır." Bu cümle ilk cümlenin devamı niteliğinde olduğundan ben yeni hesap açanların eski hesaplarını imzalarında belirtmeleri gerektiği şeklinde anlam çıkardım.

swedeniz

swedeniz

Üye
ya duyuran duyurur senin duyurmana gerek yok isteyen duyurur isteyen duyurmaz sen git biraz photoshop çalış can sıkıntısına iyi gelir

jöly

Üye
eski veya yeni her üyenin bu konuyla ilgili kurala uyması gerekir bence eğer burda bir aileysek aile bireylerinin birbirine saygısı olması lazım kurallar herkesi kapsar

msw

msw

Üye
Nickini değiştiren arkadaşlar lütfen imzasında eski nickini yazsınlar ...

yitik savaşçı

Üye
Belirtmek istemiyorum; cezam neyse çekerim.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 4 2006, 11&#58;22 AM) [post=327946]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Belirtmek istemiyorum; cezam neyse çekerim.
[/b][/quote]
Böyle davranmaktaki amacın nedir? Böyle artistik çıkışlar yaptığına göre acaip acaip tavırlara girdiğine göre vardır bişeyler&#33;&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
Ben hakime son sözümü söyledikten sonra başkasına laf düşmez... Karar hakimin...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 4 2006, 11&#58;46 AM) [post=327960]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben hakime son sözümü söyledikten sonra başkasına laf düşmez... Karar hakimin...
[/b][/quote]
<span style="color:#000099">Bakalım bekleyip göreceğiz bu kurallara karşı meydan okuman karşılıksız mı kalacak yoksa gereken yapılacak mı? Kurallar herkes için mi yoksa sadece bazı üyeler için mi geçerli bunu göreceğiz&#33; Yani kurallar adamına göre mi işliyor bazıları kuralları takmasada olur gibi birşey oraya çıkacak mı bakalım göreceğiz&#33;
</span>

yitik savaşçı

Üye
Aslında ortada yazılı bir kural da yok ama ben yine de adil bir tavır sergileneceğinden eminim...

gknky

gknky

Üye
ya tartışmaya gerek yok konuyu uzatmayın daha fazla

yitik savaşçı

Üye
Zaten bitmişti gknky.

gknky

gknky

Üye
ozaman no problem &#33;&#33;

amedian

amedian

Üye
neyse can&#305;m yonetim ne derse o ama benimde sahsi fikrim e&#351;imi dostumu kaybetmemek için imzada eski nickini gormek dogrultusunda olur. ben burda ad&#305;m&#305;da avatar&#305;m&#305;dadegissem kim tanir beni zaten herkes birbirini nicklerinden tan&#305;m&#305;yomu ???

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
"cezası neyse çekerim" türü bi felsefe bana göre yanlış,eğer ceza alınıyorsa mutlaka ceremesi ödenir o ceza bi şekilde sana zarar verir yani boşu boşuna ceza çekmek niye alt tarafı imzaya mobiloyun>yitik oyun yazıcaksın ama karar senin.senden sonrakilere nasıl bir örnek olmak istiyosan o tür bi tavır takın ok. inşallah kimseyi kırmamadan konuşmuşumdur :hehe:

yitik savaşçı

Üye
Ceza almak istemiyorum. Ama imzamda da belirtmek istemiyorum. Böyle yazılı bir kural olmadığını savunuyorum. Olsaydı baştan değiştirmezdim diyorum. Adminlerden rica ettiğimde bana böyle bir uyarı da gelmedi. Sonradan karşılaştığım bir kural. Ama ben yine de imzamda belirtmek istemiyorum. Cezam neyse çekerim de bunun bir sonucu. Kimseye karşı çıkmıyorum; kışkırtmıyorum. 30 gün hak mahrumiyeti de verseler; bu cezayı çekerim diyorum. Sonra gelir, kaldığım yerden devam ederim. Hem belki bu tavrımla bir yararım olmuş olur; kural yönetim tarafından yazılı olarak da uygulamaya sokulabilir.

Fatihyet

Fatihyet

Üye
iyi o zaman bende burda küfür edeyim. sonra adminler görmedi diye devam edeyim küfür etmeye cezam neyse çekerim abiiii

yitik savaşçı

Üye
equilibre site kurallarında ahlak dışı hareketler yasaklanmış. Ama nick değiştirince imzada belirtmek diye bir kural yok. İkisi birbirinden çok farklı... Elma ve armut toplanmaz...

iceboy

iceboy

Üye
Nick degisenlerin burada kisaca belirtmeleri bencede cok mantikli. Konuyu acan arkadas zaten "neden" degistirdiginizi aciklayin dememis ki&#33; Sadece yeni nickinizin ne oldugunu belirtin ki bizde kimin kim oldugunu taniyabilelim.

Mesela yitik oyun nickini degismis ve ben ancak bugun onun mobiloyun oldugunu kavradim&#33;

Ve yitik oyunun anlayisina da hayran kaldigimi belirtmeliyim. Nitekim batuhan arkadas onun uzerine fazla yuklenmis fakat buna ragmen bir insan yalniz bu kadar asaletli olup, sakin sakin cevap yazabilir...

Bence eger Haberci&#39;nin dedigi gibi bir kural yoksa en kisa zamanda cikmali diye dusunuyorum. Cunku artik kimseyi taniyamaz oldum nerdeyse. Nick degisen degisene&#33; Birde, nick degismek sadece yilda 2 kere falan olabilmeli diye dusunuyorum tabii gecerli sebebleri olanlar icin. Yoksa nick degismek nedenir anlamadim ki&#33;&#33;&#33; Isminizi o kadar degisebiliyormusunuz ku siz????

Fatihyet

Fatihyet

Üye
o zaman bende elma ve armut u topların cezam neyse çekerim yine devam ederim oldumu?

ceza çekmek çok mu hoşuna gidiyo?

galiba neye layık olduğunun farkındasın&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt