Kullanıcı Adını Değiştiren Arkadaşlar Buraya Bi Açıklama Yapsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı Adını Değiştiren Arkadaşlar Buraya Bi Açıklama Yapsın
bence böyle bi konu gerekliydi bi çok arkadaşımız nick'ini değiştiriyo ve değiştirmişti bence burda sebeplerini açıklayıp duyuru yapsınlar.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ne alakasi var salih kardesim
millet istedigi nicki secer
boyle bi hak verilmis sonucta
kimsede aciklama yapmak zorunda degildir kanimca
opuyorum gozlerinden

gknky

gknky

Üye
ama heber vermeside lazm biz nerden bilecez??

yitik savaşçı

Üye
Sanırım açıklama yapamam; şahsi nedenlerim var. Zaten pek de mobilite bir üye olduğum iddia edilemezdi.

DaRKoRaNGe

Üye
<span style="color:#FF9966">((bence sorun yok))</span>

bence açıklama kişinin iradesine kalmış bir şey,ister açıklar isterse açıklamaz...

<span style="color:#FF0000">bende bu konu ile ilgili bir şey sormak istiyorum,nick değişikliği nasıl yapılıyor ne yapmamız gerekli</span>....

Haberci

Haberci

Üye
Kurallarımıza göre nick ini değiştirecek arkadaşların eski nick lerini 1 ay süreyle imzasında bulundurma zorunluluğu vardır.Ama eski nick i dururken yeni nick le giriyorsa bu da tespit edilirse o üye hakkında gereken işlemler yapılır.Mesele anlaşılmıştır sanırım.Teşekkürler...

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(piramit &#064; May 2 2006, 09&#58;10 AM) [post=326719]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><span style="color:#FF0000">bende bu konu ile ilgili bir şey sormak istiyorum,nick değişikliği nasıl yapılıyor ne yapmamız gerekli</span>....[/b][/quote]

Adminlere bir rica mesajı atıyoruz; kırmaz yerine getirirlerse ne ala...

Adminlere giden yol için: Tıkla&#33;

DaRKoRaNGe

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 2 2006, 10&#58;20 AM) [post=326736]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(piramit &#064; May 2 2006, 09&#58;10 AM) [post=326719]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><span style="color:#FF0000">bende bu konu ile ilgili bir şey sormak istiyorum,nick değişikliği nasıl yapılıyor ne yapmamız gerekli</span>....[/b][/quote]

Adminlere bir rica mesajı atıyoruz; kırmaz yerine getirirlerse ne ala...

[/b][/quote]

teşekkürler,bende kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum,

tabi admin&#39;ler kabul ederse.....

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 2 2006, 10&#58;20 AM) [post=326736]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
adminlere giden yol için tuttum bu lafı

jöly

Üye
ben salihyete katılıyorum nickini değiştiren kim olduğunu söylerse biz de bu da kimdi diye kafayı kırmayız

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 2 2006, 09&#58;57 AM) [post=326727]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kurallarımıza göre nick ini değiştirecek arkadaşların eski nick lerini 1 ay süreyle imzasında bulundurma zorunluluğu vardır.Ama eski nick i dururken yeni nick le giriyorsa bu da tespit edilirse o üye hakkında gereken işlemler yapılır.Mesele anlaşılmıştır sanırım.Teşekkürler...
[/b][/quote]
gayet açıklayıcı bence bir de burda sebep belirtilmesini istemek gereksiz bence...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bence gereksiz bi uygulama zaten rumuzunu veya adını değiştiren 1 ay boyunca imza bölümünde eski rumuzunu veya adını belirtiyor&#33;

DaRKoRaNGe

Üye
arkadaşlar söz,nick&#39;im değişirse 1 ay eski nick&#39;im imzamda olacak (belkide daha fazla)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
iyi gerek duymayan arkadaşlar duyurmaz

Yıgen

Yıgen

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; May 2 2006, 08&#58;33 PM) [post=327118]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iyi gerek duymayan arkadaşlar duyurmaz
[/b][/quote]

kendılerı bılır dımı salıhyet kardesım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; May 2 2006, 04&#58;42 PM) [post=326952]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 2 2006, 09&#58;57 AM) [post=326727]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
gayet açıklayıcı bence bir de burda sebep belirtilmesini istemek gereksiz bence...
[/b][/quote]

Evet, gayet güzel bir açıklama; ama bazı arkadaşlar kuralları pek dikkate almıyor. Mesela &#39;yitik oyun&#39; ..

yitik savaşçı

Üye
Ben öyle bir kural bilmiyorum. Ayrıca o kural benim için geçerli değil.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 3 2006, 01&#58;43 PM) [post=327445]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben öyle bir kural bilmiyorum. Ayrıca o kural benim için geçerli değil.
[/b][/quote]

bu cevabında kuralları takmama umursamama ve kendini büyük görme durumları var&#33; üslubuna dikkat etmen daha iyi olur ben maxicep sitesinde kimsenin kimseye üstünlüğünün olmadığını düşünüyorum. ve burdaki kuralların herkesi bağladığını ve herkesin bu kurallara uyması gerektiğinide&#33;&#33;&#33;&#33;

yitik savaşçı

Üye
Forum kurallarında öyle bir kurala rastlamadığımı belirttim. Ayrıca Haberci Abi yeni üyelik alan kişilerden bahsetmiş... Ben yeni üyelik almadım ki&#33;

Merak etmeyin ben kendimi diğer insanlardan üstün görecek kadar kibirli değilim. Çoğu zaman karşılıklı konuşmalarda dahi "anlamadınız" değil; "anlatamadım" diyen biriyim.

irun

irun

Üye
daha önce nick değiştirmiş biri olarak fikrim şudur.
kimse neden nickini değiştirdiği konusunda bi açıklama yapmak zorunda değil.
ama şu eski nicki bir ay süreyle imzada kullanma kuralı her üyeyi bağlar. herkes kurallara uymak zorunda.
gerçi benim bu kuraldan yeni haberim oldu. nickimi değiştirdiğim dönemde kimse bahsetmedi bundan.
ama ben zaten yeni nickim tanınana kadar imza ve avatarım da bilinçli olarak değikşiklik yapmamıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt