Kullandığınız Cfw Ve Performansı Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaranASYA

BaranASYA

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız Cfw Ve Performansı Nasıl ?
Arkadaşlarımız Cfw Atarken İkilem Yaşıyorlar Ben Bu Ikilemi Ortadan Kaldırmak Için Cfw Kullanan Arkadaşlarından Yardım Almasını Istedim Kullanan Arkadaşlar Yorumlarını Eksik Etmeseler Mutlu Olurum Şimdiden :tşk:

İlk Değerlendirme Benden
Speedy 1.0 50 Mb Taraflarında Geziyor Tabi Uygulama Açık . Uygulama Açık Değilken 62 Mb Kadar. Hızlı Sade Güzel Bir Cfw :D anıl kardeşimizin Cfw'si Onada Buradan :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

cafer67

Üye
ikinci yorum da benden hagan güven sybn belle şiddetle tavsiye ederim ayrıca anchor da var bak

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence yanlış konu açmışsın. Hatta bu konunun açılması hata. CFW yapımcıları olarak biz, aramızda kıyaslama olmasını istemiyoruz.

---------- Eklendi @ 19:57:55 ---------- Yazıldı @ 19:56:50 ----------

Her modder kendi zevkine göre CFW yapar, yarış olsun, en iyisini yapayım diye değil (şahsi görüşüm). O yüzden konunun kapatılmasını isteyeceğim müsadenizle?

BaranASYA

BaranASYA

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok yanlış anlamışsın sen demek istediğim kullananlar yani cfw yapımcıları dışındaki kişilerin düşünceleri diyerlerini aydınlatabilir :D Amacım Buydu Yanlış Anlaşıldıysa Kusura Bakma ;)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Promod Belle tek geçerim :)

sem_sen

Üye
anchor v2.0 :oke:

th3_king

Üye
pars ile başladım cfw ye omega serisi ile devam ettim bir ara legendary kullandım tck v1 betaları derken temiz portlu c6v42 kullanıyorum hepside rambo_ft kardeşimizin emek gösterdiği projeler sağolsun 5230cu bi o var oda en iyisini yapmaya çalışıyor omega tck ve rambo_ft arkadaşımızın tüm çalışmalarını tavsiye ederim. :)

• Beğen

ozqurguden

Üye
Arkadaşlar bu zamana kadar cok cfw denedim fakat simple belle cfw si gibi sorunsuz cok ama cok hizli 5800 ma kesinlikle reset attirmayan bir cfw görmedim görmeyecemde hem görsel hemde hiz olarak tek geciyorum.

Cfw yazan tüm arkadaşlara cok ama cok teşekkür ediyorum cünkü çeşitlilik olmazsa en iyisi bulunamaz

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Konu yerinde açılmış cfw ye yeni başlayacak arkadaşlara yol gösterme açısından yararlı olacağını düşünüyorum
Ben 5800 Symbian Belle Final kullanıyorum ve görselliğe önem verenler için bulunmaz cfw diyebilirim tabi ki ufak tefek hatalar mevcut ama bu hataları görebilmeniz için de kılı kırk yarmanız gerekiyor takılmamak gerekir ilk kullanacak olan arkadaşlara Belle yi tavsiye edebilirim.

fLuke!

fLuke!

Üye
Ben Rambo abinin paylaştığı sade c6v42'yi modladım kendime göre.Kendi yaptığımı kullanıyorum.

juristokrat

juristokrat

Üye
blaze ofw kullanıyorum açılışta 78-72 mb bos ram var yoğun kullanımda 63 e falan düşüyor.kendim biraz değiştirdim ve daeva112 metro evolution pro teması ekledim çok iyi çok da güzel çok da görsel oldu :)

greenbaby

Üye
anchor v2.0

mamix74

mamix74

Üye
anchor müthiş

tarikkeriman

Üye
[h=2](04.04.2012)C6 V42-5800 V60.0.03.N8 & Anna İkon.Mükemmel Stabilite [/h]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Madem öyle, bence bu konu büyük bir anket halinde sunulmalı. Ankette CFW'lerin sadece isimleri bulunmalı, sürüm numaraları bulunmamalı.

CryuS

CryuS

Üye
Bence yararlı konu okadar çok cfw varki insanlar hepsini deniyemiyor.En iyisi için bu konulara bakıyorlar.Ayrıca Rambo_FT arkadaşıma katılıyorum.Büyük bir anket yapılmalı.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
    Konu Sahibi
Furkan en başta tutturmuş kapat da kapat sizin için acıkmadıki konu 10 tane modder varsa 100 tane bunları kullanıcak üye var üyelerin ağzından duymak başka Cfw'yi yapandan duymak başka.her modder kendi Cfwsini yüceltir önemli olan kullananların Kullandıkları Cfwleri yüceltmeleri ..

Saygılar.

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok doğru ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt