Kulaklikla Müzik Dinlemek Için Ses Yükseltme (programsiz!)

Sponsorlu Bağlantılar

danger03

danger03

Üye
bilgi için paylaşım için teşekkürler

eroyeren

eroyeren

Üye
sağ ol kankaaaaaaaa

çitgöl

Üye
sağol

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
paylaşım için saol kardeş

technonur

technonur

Üye
n73te denedim hatayı fln verio ama hiçbi değişiklik olmuo :(

mjj

Üye
arkadaşlar p990 icin bu ses yukseltme olayını nasıl yapabiliriz lütfen biri yardım etsin. saygılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yararlı bir bilgi sağolasın

doga

Üye
arkadaşlar n73 de nasıl olcak

corlulu

corlulu

Üye
sağolasın deneyelim

FerreT

FerreT

Üye
Deneyelim ek bilgi olarak bi kenara yazdım saol

cezad

Üye
beyler bende n95 8gb var bende hic bir degisiklik olmuıyor

yahuza

Üye
nerden indiriliyo

enigma

enigma

Üye
ben daha önce denemiştim bunu fakat telefon çalınca tel sapıtıyordu hem kulaklıktan hemde dahili hoparlörden ses çıkıyordu sonunda sesle alakalı entegreyi yemiş cihaz. bilmiyorum ama benim o zamanlarda kullandığım 6600 ın talihsizliği olsa gerek:) bence bu opsiyonu kullanmayın

emrah_16

emrah_16

Üye
ben daha önce denemiştim bunu fakat telefon çalınca tel sapıtıyordu hem kulaklıktan hemde dahili hoparlörden ses çıkıyordu sonunda sesle alakalı entegreyi yemiş cihaz. bilmiyorum ama benim o zamanlarda kullandığım 6600 ın talihsizliği olsa gerek:) bence bu opsiyonu kullanmayın

arkadaşa katılıyorum bende de N95 var ama bu zaten işitme cihazı kullananlar için zaten mantıklı düşünürsek bi tel bize beklentimizden çok daha fazlasını veriyor.
O yüzden bence hiç karıştırmayın illeride bunun size servis ve masraf olarak geri döneceğini unutmayın derim.
varsın telefonun sesi biraz az çıksın ne olcak???

sagılarımla......

cross77

cross77

Üye
valla eline sağlık dostum bizede böyle şeyler lazım emeğe saygı:sn:

storm_fb

storm_fb

Üye
6680 içinde anlatırsanız sevinirim arkadaşlar lütfen !:(

cyber15

cyber15

Üye
teşekkürler saolasın kardeş güzel bilgi

boorce

boorce

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şunu söliyim bu yöntem orjinal kulaklıklarda olmuyo çünkü telefon donanımı kulaklık olarak tanıyor ve değişmiyor. zarar verme konusuna gelince tele bi zarar verceğini sanmıyorum çünkü metin telefonunu seçince zannediyorum verdiği voltajı arttırıyo biraz. bu da belki sadece kulaklığa zarar verebilir ama tabi ki yine de belli olmaz ne olacağı.. ben uzun zamandır kullanıyodum hiç bi sorun çıkmadı. şimdi n70 in kulaklık çeviricisinden aldım philips kulaklıkla süper müzik dinliyorum:yuru:huhu: ama sesi yükseltemiyom zaten bu şekilde de yeterli geliyo..

alemburda

alemburda

Üye
slm arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum ama donanım ayarlarından metin telefonu kullan seçeneğini seçtiğimde ses farkedilir derecede yükseldi (kulaklık için, hoparlörün sesi aynı kalıyo). telefonum e60. bunu daha önce 6600da da yapıyodum ama bazen kafayı yiyip hem hoparlör hem kulaklıktan verebiliyodu:kop::kop: e60 ta böle bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. aynı işlemi n70 te denedim o da aynı şekilde hem kulaklık hem hoparlörden verdi sesi. ses te bozulma olursa core codec mp3 player programını öneririm. gerçekten güzel bi pro. ekolayzeri doğru şekilde ayarlayabilirseniz ses mükemmel oluyo. bnm gibi müzikleri telefondan dinleyenler için süper bi olay bu :oke::oke:
çok saçma oluyor kulaklık takılı ama bana mısın demiyor hoparlördende ses veriyor ama o zamanda kulaklıgın bi anlamı olmuyor :utan

Üst Alt