Yok bea ne zararı??Hem Nokialar sağlam telefonlardır.bence bu donanim ayarlarini degistirmek telefona ciddi anlamda zararlar verebilir haberiniz olsun
ben daha önce denemiştim bunu fakat telefon çalınca tel sapıtıyordu hem kulaklıktan hemde dahili hoparlörden ses çıkıyordu sonunda sesle alakalı entegreyi yemiş cihaz. bilmiyorum ama benim o zamanlarda kullandığım 6600 ın talihsizliği olsa gerekbence bu opsiyonu kullanmayın

ama sesi yükseltemiyom zaten bu şekilde de yeterli geliyo..çok saçma oluyor kulaklık takılı ama bana mısın demiyor hoparlördende ses veriyor ama o zamanda kulaklıgın bi anlamı olmuyorslm arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum ama donanım ayarlarından metin telefonu kullan seçeneğini seçtiğimde ses farkedilir derecede yükseldi (kulaklık için, hoparlörün sesi aynı kalıyo). telefonum e60. bunu daha önce 6600da da yapıyodum ama bazen kafayı yiyip hem hoparlör hem kulaklıktan verebiliyodue60 ta böle bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. aynı işlemi n70 te denedim o da aynı şekilde hem kulaklık hem hoparlörden verdi sesi. ses te bozulma olursa core codec mp3 player programını öneririm. gerçekten güzel bi pro. ekolayzeri doğru şekilde ayarlayabilirseniz ses mükemmel oluyo. bnm gibi müzikleri telefondan dinleyenler için süper bi olay bu
![]()