Kulaklikla Müzik Dinlemek Için Ses Yükseltme (programsiz!)

Sponsorlu Bağlantılar

boorce

boorce

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklikla Müzik Dinlemek Için Ses Yükseltme (programsiz!)
slm arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum ama donanım ayarlarından metin telefonu kullan seçeneğini seçtiğimde ses farkedilir derecede yükseldi (kulaklık için, hoparlörün sesi aynı kalıyo). telefonum e60. bunu daha önce 6600da da yapıyodum ama bazen kafayı yiyip hem hoparlör hem kulaklıktan verebiliyodu:kop::kop: e60 ta böle bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. aynı işlemi n70 te denedim o da aynı şekilde hem kulaklık hem hoparlörden verdi sesi. ses te bozulma olursa core codec mp3 player programını öneririm. gerçekten güzel bi pro. ekolayzeri doğru şekilde ayarlayabilirseniz ses mükemmel oluyo. bnm gibi müzikleri telefondan dinleyenler için süper bi olay bu :oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: djzeki9, Onur Saka, üzzaman ve 20 diğerleri

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
güZel bir püf noktası:oke:

ugur102

Üye
teşekkürler

worldcild

Üye
bilgi için saol emege saygı

proximaa

Üye
tesekurlerrr

keremerson

keremerson

Üye
S€YF€TTiN;511182' Alıntı:
güZel bir püf noktası:oke:
:ehe bencede

bunları bulmak için biraz telefonumuzu sevmek ve biraz hevesli olmak yetio.. :):) sonra herşey çözülüo telefondaki herşeyi buluosun we o telefon hakkında herkesten fazla bilgie sahip oluosun.. yeterki telefonunu sev ve biraz hevesli ol bu konulara :oke:

nokia 6680

nokia 6680

Üye
sağol dostum

yusufcuk54

Üye
Daha Bilmediğimiz Püf Noktalar Vardir. Ama Tecrübe Işte.. Sağol

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ilginç bi püf noktasaymış... bilmiyodum. yararlı olduğu da kesin... paylaşımın için teşekürler... ;)

ozer8333

Üye
Tam bir açıklık getireyim. 6600 kullanıcıları için araçlardan ayarlara oradan donanıma geçtiğinizde kullanılan donanım kulaklık gözüküyorsa kulaklıktan az seviyede ses çıkar bunu işitme cihazı seçeneğine getirdiğinizde kulaklıktaki sesin seviyesi artar 3. seçeneğe metin telefonuna getirdiğinizde metin telefonu aygıtını takın uyarısı verir ama kulaklıktaki ses seviyesi artmakla beraber ayrıca telefonda dış ortama ses verir!!!!

matador_paco

matador_paco

Üye
:oke: Perfect süper oldu bende N80 var işe yaradı sağol dostum. şu BASLARI duymanızı isterdim....

:maxicep:

usta4389

usta4389

Üye
bence bu donanim ayarlarini degistirmek telefona ciddi anlamda zararlar verebilir haberiniz olsun

gsl122

Üye
dostlar uiq3 için bir yolu var mı tşk

dsaasddsa

Üye
Kardeşim Allah Senden Razi Olsun Ama Bendeki 7610 Da Metin Telefonu Yerine Işitme Cihazini Seçince Oluyo Metin Telefonunda Hem Telefondan Hem Kulakliktan Ses Gelio

new_reefy

Üye
hadi ya hiç dumamıştım tşkkürler

darkdeep

Üye
teşekkürler ek bilgi olarak kenarda dursun

NobLe

NobLe

Üye
paylaşımlar için teşekkürler...:oke::yuru

worldcild

Üye
ya yanlış anlaşılmasın ama ben yeni denedim fakat hiçbi değişiklik olmadı..neyse önceden bi tsk etmiştim yinede tsk ediyorum sağolasın dostum

kerso

kerso

Üye
teşekkurler ama bnmki zaten seciliymiş:)

Üst Alt