Kulaklık tamiri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık tamiri
Arkadaşlar,
Otobüste müzik dinlerken uyuyakalmışım ve kulaklığın müzikçalara giren kısmı uzun süre bükülü kalmış. Sanırım kabloda temassızlık var, sol taraftan ses gelmiyor. Bastırınca geliyor, bırakınca geri gidiyor :D Acaba elektronikçiler hasarlı bölümü kesip yerine yenisini bağlayabilirler mi?
Kulaklık: AKG K450

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bunu bulanin elinden opecem 5 tane kulaklik var evde bu arizadan bozuk :D

• Beğen
Tepkiler: Mert
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bende o giren kısımdan evde 5 tane var elektıronik ciden almıştım lazım oluyor diye kulaklığım bozulunca kesiyorum ekliyorum belli bile olmuyor :oke:

• Beğen
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
bende o giren kısımdan evde 5 tane var elektıronik ciden almıştım lazım oluyor diye kulaklığım bozulunca kesiyorum ekliyorum belli bile olmuyor :oke:
Herhangi bir elektronikçiden rahatlıkla temin edebilirmiyim? Parça kalitesi nasıl?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

bunu bulursun kendin lehimle

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tamir Edilebilir :oke:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
5130 için radyo anteni lehimlemiştim onnumara olmuştu :D

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Fiyatları ortalama ne kadardır? Bu konuda kendime güvenemediğimden işçiliğine ne kadar isterler?

50kuruş filan ucuz bedava yaparlar enazından ben yapardım sana arkadaşlarınkini çok yaptığım oldu

• Beğen
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
50kuruş filan ucuz bedava yaparlar enazından ben yapardım sana arkadaşlarınkini çok yaptığım oldu

Çok teşekkür ederim :)
Kulaklığa o kadar para saydım annemlere söyleyemedim bile bozduğumu :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Kablonun o kısmını ufakça soy kopuk varsa lehimle kapat elektirik bantıylada sar tamamdır.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yeni kablo al :D ya da diger kabloyu kullan :) ama digeri kisa biraz yaa dogru :hmmm

• Beğen
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Yeni kablo al :D ya da diger kabloyu kullan :) ama digeri kisa biraz yaa dogru :hmmm
Küçük kabloyu niye koymuşlar bilmiyorum çok kısa ve gereksiz :D Şu tamir işi olmazsa ebay'den almayı düşünüyorum.

edit: Az önce şu küçük kabloyu denedim. Tüm sözlerimi geri alıyorum. iPodu pijamanın ön cebine koydum ve müziğin keyfine varıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Küçük kabloyu niye koymuşlar bilmiyorum çok kısa ve gereksiz :D Şu tamir işi olmazsa ebay'den almayı düşünüyorum.

edit: Az önce şu küçük kabloyu denedim. Tüm sözlerimi geri alıyorum. iPodu pijamanın ön cebine koydum ve müziğin keyfine varıyorum :D

ben küçük kabloyu hiç kullanmıyorum :D evde genelde bu kulaklığı kullanmadığım için dışarda kısa geliyor cebime yetişmiyor :hmmm

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Twitter Kuşu

Twitter Kuşu

Üye

hiç ebayden ürün aldın mı :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Zorluklar insana neler yaptırıyor :ehe

:ehe kulaklık genel olarak iyi de kablo berbat biraz daha kalın olsaymış :hmmm bizleri böyle bir derde sokmazlardı :hmmm

birkaç ay önce internette k 450 için tıpkı şu kulaklığın gibi bir kablo gördüm

Böyle kablo daha sağlam olabilir diye düşünüyorum :hmmm

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi

:ehe kulaklık genel olarak iyi de kablo berbat biraz daha kalın olsaymış :hmmm bizleri böyle bir derde sokmazlardı :hmmm

birkaç ay önce internette k 450 için tıpkı şu kulaklığın gibi bir kablo gördüm

Böyle kablo daha sağlam olabilir diye düşünüyorum :hmmm

Daha sağlam olacağı kesin. Daha kalın ya belki ses kalitesi de artar :D Ama bir daha böyle hassas şeyler almam. Sürekli bir şey olacak diye paranoyak oldum resmen. Sonraki kulaklığım kesinlikle kitaplarla dolu çantaya da atsan içinden sağlam çıkacak bir şey olmalı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt