Kulaklık Garanti Kapsamına Giriyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık Garanti Kapsamına Giriyor mu?
Nokia C6-01 kullanıyorum. Kulaklığın sağ tarafından ses geliyor, sol tarafından gelmiyor. Garanti dahilinde ücretsiz yenisini veriyorlar mı? İnternette ve forumda araştırdım, kimisi oluyor yazmış kimisi ise sadece 1 yıl geçerli yazmış. Daha önce böyle bir durumla karşılaşıp, ücretsiz değiştirebilenler var mı?

Bir de telefonun kulaklık girişinde de bir sorun var. Kulaklığı taktığımda bazen görüyor bazense görmüyor, ancak yuvasındayken hareket ettirince ekrana kulaklık işareti geliyor, ama en ufak bir oynamada tekrar bağlantı kesiliyor. Bunu da garanti dahilinde halledebilir miyim?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aldığın telefonla birlikte 2 yıl garantisi var. kvk ve teleservice tarafından

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Teknosa'dan almıştım, üzerinde Nokia Kom. A.Ş. garantisi yazıyor. KVK ya da Teleservice yerine, Nokia'nın resmi servis noktalarına götürsem olur mu?

Gerçi Nokia'nın servis noktalarının çoğu da KVK'ya bağlı. Ama bir tanesi evime çok yakın ve KVK ya da Teleservice'e bağlı değil.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kitapçıkta yazıyorsa eğer yetkilidir..ama onlar da büyük ihtimal değişim için kvk veya teleservice'e yönlendirirler

messevim

messevim

Üye
benim bildiğim tüm kutu içeriği garantiye dahil.

bayon

Üye
arkadaşlar benim garanti belgesinde telefon dışındaki aksesuarların 6 ay garantisi olduğu yaziyo acaba telefonu alalı ne kadar oldu ?

tekiray

Üye
telefon ve kutu içeriğinin tamamı telefonun garantis süresi kadar garantilidir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
6 ay 1 sene dediklerine bakmayın bütün parçalar 2 yıl garantili telefon ile birlikTe.batarya dahil..Bende kulaklığı değiştirmiştim serviste.

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler. Bugün bir aksilik olmazsa götürüp vereceğim. Gelişmelerden haberdar ederim.

arkadaşlar benim garanti belgesinde telefon dışındaki aksesuarların 6 ay garantisi olduğu yaziyo acaba telefonu alalı ne kadar oldu ?

Ağustos 2011'de almıştım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ağustos'a kadar garantisi var..

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Pazar günü servise gittim kapalıydı. Ben de dün (pazartesi) telefonu verdim, kulaklık girişindeki sorunu ve kulaklığın sadece bir tarafının çalıştığını söyleyip yenisini istedim.

Bugün telefonu almaya gittim. Kulaklık girişinde sorun düzelmiş, ancak yeni kulaklık vermemişler. Başka bir şubeye götürsem verirler mi acaba?

Not olarak da şunu yazmışlar : Koruma kafeslerinin üstünde aşırı sıvı teması mevcut. Müşteri memnuniyeti için onarımları yapıldı. Arızanın tekrarlanması veya farklı bir arıza durumunda garanti kapsamı dışında işlem görecektir.

bayon

Üye
garanti dışı bırakmışlar ürününü müşteri memnuniyeti açısından yapmışlar

Anil-D

Anil-D

Üye
garantıyet grmyo diye bılıyom

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada KVK, 1 Temmuz 2013'ten itibaren Nokia telefonlar için yetkili servisliği bırakmış. Belki forumda konusu da açılmıştır.

bayon

Üye
evet 2 kere açıldı konusu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sayfadaki yorumlara bakarsanız ilk sırada benim yorum var :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
facebook sayfasındaki yorumlar için dedim :)

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu güncellemeyi unuttum. Telefonu servisten aldıktan sonra herşey normaldi. Ancak 3 gün sonra tekrar aynı sorun başladı. Bunlar kulaklık soketini değiştirmedi mi acaba? Ya da başka bir sorun mu var?

Üst Alt